Masturbatie of zelfbevrediging

Masturbatie is een ander woord voor zelfbevrediging en het betekent het zelf stimuleren van je geslachtsdelen om seksuele opwinding te bereiken, tot er één of meerdere orgasmen volgen. Bijvoorbeeld door jezelf af te trekken, te vingeren of wellicht door een bepaald hulpmiddel te gebruiken. De term masturbatie wordt echter ook gebruik wanneer je met de hand het geslachtsorgaan van de ander stimuleert.

Waar komt het woord masturbatie vandaan?

Het woord masturberen is (mogelijk) afgeleid van de Latijnse woorden mas en turbare wat mannelijkheid en (heftig) bewegen betekent.

Productbespreking Europe magic wand massager

Eigenlijk was ik al een tijdje op zoek naar een nieuwe vibrator. Ik had in de loop van de tijd er al diverse gekocht, maar het was nooit echt naar tevredenheid. De een was te hard, de ander te zacht, de volgende had geen prettige trilling of maakte teveel geluid. Tot iemand mij wees op de magic wand. Maar ja, dan ga je daar naar op zoek en blijkt dat er niet één model magic wand bestaat, maar tientallen. Probeer dan nog maar eens door de bomen het juiste bos te vinden. Na enig speurwerk kwam ik bij de Europe magic wand massager. Ik besloot de gok te wagen en bestelde de wand… en het bleek een schot in de roos!
Lees verder…

Meer uitleg

Meer uitleg vind je op BDSM termen en uitleg
Productbespreking Europe magic wand massager

Geef een antwoord