Naaldenspel, of Needle play

Naaldenspel, of Needle play worden vaak gebruikt als onderdeel van play-piercing of bloedspel, waarbij middels het prikken van naalden in de huid, mooie patronen kunt maken. De patronen kun je weer versieren met linten, veters of kettingen. Maar je kunt natuurlijk ook kleine plagende prikjes geven. Of een enkele naald in het lichaam steken. Het naaldenspel vind je voornamelijk bij het onderdeel ‘Nursing’. De ervaren needleplayers weten de erogene zones in de huid te vinden…
Favoriete lichaamsdelen zijn: borsten (rondom de tepels), rug (maar let wel op de ruggengraat!), balzak, penis, schaamlippen.

Naalden worden vaak als ‘eng’, ‘extreem’ of ‘heftig’, beschouwd. Niet helemaal terecht want de pijnbeleving is vooral mentaal en veel minder fysiek. Een stevige spanking is absoluut pijnlijker en de pijn blijft ook veel langer hangen. Een naald erin is alleen ‘prik prik’ en klaar.
Juist voor diegene met een angst voor naalden, kan met het naaldenspel zijn angst overwinnen, of aan zijn Dominant laten zien hoe ver hij voor Hem of Haar wil gaan.

Gebruik steriele naalden voor het naaldenspel

Gebruik altijd steriele (en dus nieuwe) (injectie)naalden (zonder spuit) en geen gewone naainaalden. Injectienaalden zijn bij een medische webshop in doosjes van 100 stuks te koop. Zorg ook voor voldoende ontsmettingsmiddelen zoals alcohol. Raadzaam is handschoenen te gebruiken die je vooraf desinfecteert.
Gooi de naalden na gebruik in een speciale naaldencontainer en zorg dat je zelf niet prikt aan gebruikte naalden.

Voor een minder pijnlijke behandeling kun je ook acupunctuur naalden gebruiken.

Let op: Er wordt nog onderzocht of er een relatie bestaat tussen naalden en inwendige zwellingen en/of beschadigingen. Maar het naaldenspel is ook voor de ‘prikker’ niet zonder risico, zeker niet wanneer je je per ongeluk prikt met een van de naalden. En dat risico, zit er altijd in.

Meer willen weten over Naaldenspel, dan vind je op deze site uitgebreide informatie.

Meer uitleg

Meer uitleg vind je op BDSM termen en uitleg

Geef een antwoord