BDSM workshop – Wie ben ik?

BDSMforyou, lijn met roos

Ik ben Meesteres Moriah. Een Femdom Meesteres, met een natuurlijke dominantie, een sterke eigen wil en een gezonde sadistische inslag. Ik heb plezier in mijn SM-belevingen en zie deze niet als spel, maar als pure romantiek in een overtreffende trap van liefde.

Voor mij zit BDSM verscholen in het evenwicht tussen klein en groot. Soms in een bijna onzichtbare spanning tussen de D en de s, een klein gebaar, een ogenschijnlijke onschuldige opdracht, een oogopslag en soms – in de intimiteit en veiligheid van de vier muren – in het uitbundige waarbij touwen, kettingen en klemmen gedachten vleugels geven, om vrij te kunnen vliegen. Zowel de Meesteres als de slaaf, de Meester of slavin.

BDSM vertelt mij een verhaal over uitwisseling van passie en pure energie. Mijn passie die zichtbaar wordt in de rode striemen in zijn huid of brandende tepels; maar ook zie ik het weerkaatsen in de verlangende, dienende, soms zelfs smekende ogen van de slaaf. Hunkerend naar de uiting van zijn overgave, sidderend en kronkelend in zijn pijn. Zijn prachtige cadeau aan mij, dat ik met respect en liefde aanvaard.

BDSM is met name een mentale beleving, welke zijn oorsprong vindt in een basis van liefde en vertrouwen. Een oprechte beleving tussen twee mensen, die elkaar aanvoelen, aanvullen, accepteren en waarderen in elkaars ‘anders zijn’. Onlosmakelijk met elkaar verbonden in de beleving. Samen de diepte en hoogte bepalen, waarbij je als in een symbiose, elkaar versterkt.

Wat is BDSM voor mij?

BDSM is voor mij geen spel, maar iets dat – sinds ik het heb ‘gevonden’ – onlosmakelijk aan mij is verbonden en mij compleet maakt. Jaren geleden had ik iets afgeleerd – omdat mijn omgeving dat beter vond – wat onlosmakelijk aan mij verbonden was. Door het accepteren van mijzelf als totaal, voel ik mij gelukkiger en sta ik (nog) sterker in het leven. Sinds de omarming en acceptatie van mijn beide kanten, kan ik het geluk en de rust uit mijzelf halen, zonder daar een ander voor nodig te hebben.
Mijn leven lang ben ik op zoek geweest naar ‘iets’, altijd zocht ik dit bij een ander. Inmiddels weet ik dat ik eigenijk op zoek was naar mijzelf, of op z’n minst een deel van mijzelf…
Voor mij is BDSM inmiddels een levensstijl wat door alle dagen vloeit, zonder overheersend te zijn of mijn blik op de werkelijkheid te verliezen. Mijn ‘andere kant’ hoort immers net zo goed bij mij en ‘leven’ is meer dan BDSM alleen.

Gedurende mijn zoektocht naar de verklaring van de magie van BDSM heb ik veel gesprekken gevoerd. Ieder gesprek, ieder woord, iedere ervaring heb ik proberen te doorvoelen en de emotie erachter proberen te vangen. Door al deze ervaringen heb ik mijzelf uiteindelijk als volledig terug gevonden en geaccepteerd. Ik was niet afwijkend. Ik was gewoon ik.
Tijdens de vele gesprekken kwam ik mensen tegen die – net als ik – ook zoekende waren naar hun volledige zijn, last hadden van schroom of moeite hadden het specifieke verlangen of fetisj in zichzelf te verklaren.
Zij waren voor mij uiteindelijk de inspiratie om alles wat ik heb geleerd, wederom uit te dragen. Enerzijds met deze website, mijn schrijfsels en het geven van deze workshops.

Iedereen heeft immers het recht zichzelf te zijn!

Meesteres Moriah

Meer informatie

BDSM Workshops
BDSM workshops voor koppels
Wat is Femdom?
BDSM workshops voor de single sub
BDSM workshops voor single Dominant

BDSMforyou, lijn met roos

11 reacties

 • Ik verlang er steeds naar om totaal gedomineerd te worden,real life ,maar daarnaast liefst op een soort continu basis , dus controle enopdrachten op afstand.

  Wat vindt u hiervan ?

 • Beste Moriah,

  Ten eerste wat een super interessante website… Ik zelf ben er nu pas achter dat ik graag gedomineerd word… Heb eens een ervaring (niet extreem) mee gemaakt maar toch neigend naar die richting. Sindsdien verlang ik er alleen maar naar..Ik wist altijd wel dat ik een beetje apart was maar het gekke is dat ik me na, die meer dan vanilla ervaring, me erg compleet voel. Heel gek maar het raakte me echt mijn bewustzijn. Het raakte mij. Ik voel me hierdoor compleet.

  Ben ik nu raar of apart. Heb de afgelopen periode veel erover op het net gelezen en vanavond kwam ik uw site tegen. Uw gedichten zijn ook erg mooi.

  Soms wil ik er dieper over praten maar dan het liefst niet via een open site. Zou u mij willen mailen.

 • Hallo Moriah,

  Graag zou ik je lengte en schoenmaat willen vragen.. Graag zou ik ook willen weten of je grote handen hebt voor een vrouw? Ik zou het heerlijk vinden om in een sessie onze lengte, handen en voeten te vergelijken :). Is dat mogelijk? Sorry dit is mijn fetisj..

  Tom

 • Ik vind het ronduit vreemd om op zo’n mooie met de nodige moeite en beleving geschreven woorden eigenlijk een verkapte sollicitatie te durven schrijven ( sorry anders kan ik het niet zien).
  In mijn optiek is het vrij duidelijk dat hier een uitleg word gegeven hoe bdsm werkt en wat het met de schrijfster doet maar vooral waar Haar passie ligt, op een heel mooie manier moet ik bekennen.
  En dan staan “wij als subjes” dom te kijken dat je in jou optiek vreemde reacties krijgt?

  Mijn complimenten aan de schrijfster, een mooi stuk (de site)

 • Beste moriah,
  Mijn lieve vrouw en ik zouden graag een workshop bij u willen volgen, is dat nog mogelijk?
  Verder mijn complimenten voor de informatieve site.

 • Hoi Meesteres Moriah,
  Mijn vriendin wil graag leren hoe ze mij volledig kan domineren.
  Zodat we deze levensstijl samen 24/7 kunnen aanhouden.
  Kunt u wat meer info sturen wat er allemaal mogelijk is?

  Alvast bedankt!

  Nederige groetjes,
  Mrs Wendy & Slaaf Joost

Laat een reactie achter