Uit het dagboek van… Meesteres Moriah #blog1

In ‘Uit het dagboek van… Meesteres Moriah’ lees je de openhartige woorden en foto’s van een ervaren Meesteres. Natuurlijk vind ik het leuk als je (hieronder) een reactie achterlaat. Wat heb ik er nou als je alleen een beetje in stilte zit te lezen? Ik lees veel liever wat het met je doet, of je het leuk lijkt of juist helemaal niet! Kortom: laat wat van je horen!


Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Voetbal

Er was gisteren voetbal. Ik hou niet van voetbal. Mijn sub wel. Natuurlijk mocht hij gisterenavond naar het Nederlands elftal kijken. Ik zou wel heel gemeen zijn als ik hem niet had laten kijken. Maar dan wel op mijn manier. Zodat ik er ook een beetje lol van heb…

Voor de verandering heeft Nederland een keer gewonnen. Ik wil niet bijgelovig lijken, maar misschien moet ik het de volgende keer maar weer op dezelfde manier doen. Immers: Never change a winning team! Misschien een nieuwe manier van aanmoediging voor de rest van de supporters? Toch leuk zo’n spreidstang

Mrs Moriah

Voetbal kijken met Meesteres Moriah

Meer informatie

Meer blogs van Meesteres Moriah
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Een reactie

Geef een antwoord