Uit het dagboek van… rachab #blog111

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Ruzie

Heb weer ruzie met Meester gemaakt. Waarom? Gewoon, ik ben het wachten zat. Hij loopt te klieren en ik heb hier problemen en geen man die het voor me opnemen kan. Alleen maar een man aan de andere kant van de wereld, waarvan ik nog maar moet zien wanneer hij precies terugkomen zal naar Nederland. Of dat ik daarheen zal kunnen gaan.

Meester speelt het balletje terug en zegt dat het niet geeft. Dat hij mij ook zat is en boos is.

“trut” zegt hij
“Ja ja en dan wil Je nu zeker dat ik terug ga schelden he?” vraag ik
“Ja natuurlijk” zegt Hij en vervolgt “Anders hebben we geen ruzie”
“Oh nee? Wat is het dan als Jij mij uitscheldt en ik scheld niet terug?” vraag ik Hem
“Nou dan is het gewoon een potje vernedering en dat vind je lekker en dat kunnen we nu niet hebben, want we hebben ruzie. Dus Hup, gauw een beetje.”

hahahaa… altijd maakt Hij me weer aan het lachen. ik wilde dat ik niet zo gek op Hem was, zucht

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

rachab

BDSMforyou lijn

Geef een antwoord