Uit het dagboek van… rachab #blog23

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

I love U more than life

Soms zeg ik dat wel eens tegen Meester “I love U more than life” . Ik hou veel van U, meer dan van het leven.

Meester kent me goed, te goed. Ik mag het niet meer zeggen. Hij wordt boos als ik het nog een keer zeg.
Waarom? Omdat hij weet dat ik helemaal niet van het leven houd, nooit gehouden heb. Deze zin die dus een blijk lijkt te geven van een diepe liefde, is in feite, inhoudsloos, wanneer je mij goed kent.
Het klopt ook. Elke keer dat ik het zei, wist ik, dat leven kan me gestolen worden, ik kan dit makkelijk zeggen. Meester wil het niet meer horen om die specifieke reden.

Gelijk heeft hij. Ik hoef hem dus niets wijs te maken.

“Ik hou oneindig veel van U Meester”

Dat zegt hem veel meer, die is niet inhoudsloos. Hij lijkt onmogelijk, maar we maken deze gewoon mogelijk. 🙂

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

rachab

BDSMforyou lijn

Geef een antwoord