Uit het dagboek van… rachab #blog28

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Perfecte afmetingen

Met sis heb ik het over de perfecte maat lul. Zij gaat niet onder de 18 cm.
“nee ik ga echt niet onder de 18 hoor” zegt ze
“nee want daaronder zijn ze minderjarig he” grap ik.
haar ideale dikte is ongeveer 5 cm doorsnee.

ikzelf hou wel van nog wat dikker, dan heb je het gevoel dat je kut goed opgerekt wordt.. ca 6 cm vind ik net wat lekkerder dan 5. Lekker vol gevoel in je kut.

ik hou niet van hele lange penissen, omdat ik niet erg diep gebouwd ben en als je dan allerlei standjes gaat doen, dan doet het alleen maar zeer. dat was al bekend. dus ik wijs met mijn wijsvingers aan, hoe lang ik het lekkerste vind.

volgens sis is dat langer dan 18 cm. dus ze pakt de centimeter erbij..
“Niet bewegen he met je handen ” zegt ze lachend.
“Nee hoor ik niet, ik zit doodstil. ik wil ook wel weten hoe lang het nu precies is wat ik aanwijs”

en dan komt het hoor.. ze houdt de centimeter langs mijn wijsvingers en moet dan ook lachen.

13 cm.

13 cm
hahhaa uitgerekend precies 13 cm.. mijn ideale formaat pik is dus 13 x 6 cm. Bijzondere getallen 😛
Zal eens vragen hoe groot Meester zijn pik is, want eigenlijk heb ik daar nog nooit antwoord op gehad, wel gevraagd, maar Hij ontweek het altijd. Zijn lul is niet zo heel lang en wel lekker dik, maar de exacte afmetingen, nooit bij stilgestaan eigenlijk vond hem gewoon lekker als ik hem zo zie op de cam hmmm… heerlijk..

Tijd om na te gaan dus 😀 is mijn Meester mijn ideale partner qua afmetingen of niet?

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

rachab

BDSMforyou lijn

Geef een antwoord