Uit het dagboek van… rachab #blog3

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

De volgende dag

Een berichtje
“Goedemiddag zatje” en even later
“Oh ja, we waren op non-speaking terms weer he? Tenminste jij dan. In je eentje besloten.”

ik haal alleen maar diep adem.
“Zucht”
“Oh kijk ze leeft nog. Een teken van leven. Hiep hiep, iets met a erachter.”
“Ja” zeg ik loom
“Let wel op dat je niet teveel zegt hoor. Voor je ’t weet, zijn we weer op ‘speaking terms’ en dat wilde je niet he?’
“Nee inderdaad, maar ik ben niet boos op Je. ik moet gaan nu, druk, kus”
“Heb je daar toestemming voor gevraagd? Kusje geven.. zomaar he?”

Lol plaaggeest. Hij heeft een vage glimlach rond mijn mond weten te toveren.

Mijn collar wissel ik netjes om, van de dag naar de nacht en van de nacht naar de dag. ik zie hem af en toe gluren op de webcam. Inwendig lach ik timide, maar uitwendig kijk ik sip en verslagen.
Hij wilt gewoon zien, of ik zijn collar draag. Het houdt hem bezig.

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

rachab

BDSMforyou lijn

Geef een antwoord