Uit het dagboek van… rachab #blog63

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Trauw

Meester maakt vaak zijn eigen taal. Wel grappig en ook gebruikt hij woorden die bijvoorbeeld in drie verschillende talen iets anders betekenen en dan bedoelt Hij al die betekenissen gezamenlijk. Dan zegt Hij maar één woord en dan mag ik gaan puzzelen.
Dan ben ik weer lekker aan het zoeken en dat houdt me zoet.

Dus nu had ik zelf ook een woord bedacht, om uiting te geven aan mijn gevoelens en mijn relatie met Meester.

“ik blijf Je altijd trauw” zeg ik tegen Hem
“tráuw ? tráuw? Oh wat is dat dan ? ? ?” vraagt Hij geïnteresseerd.
Hij is gelijk echt geboeid, erg leuk.

“Nou gewoon. Net als trouw, maar dan op een rauwe manier. trauw, trauw, omdat het lekker ruig klinkt en trauw, omdat ik je niet trouw ben op een traditionele manier. Niet op de standaard romantische manier waarop trouw bedoeld is. Daarom dekt trouw de lading niet echt. Terwijl ik toch wel echt een heel trouw hartje heb. Dus daarom tráuw”

Meester vindt hem stoer 🙂

“Ik blijf jou ook echt trauw” zegt Hij enthousiast.

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

rachab

BDSMforyou lijn

Geef een antwoord