Uit het dagboek van… rachab #blog69

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Lieve man

In een nieuwsbericht lees ik het verhaal over een vrouw die zware psychische problemen heeft. Hele enge psychoses op zijn tijd. Ze vertelt hoe haar man haar uit die psychoses probeert te halen door haar mee te nemen naar hun ‘droomhuis’. Ook vertelt ze hoe hij haar voorleest als ze niet kan slapen.

De ogen van een ontzettend lieve man die heel trots is op zijn vriendin staren me aan op de foto van het nieuwsbericht.
Wat een ontzettende lieverd, denk ik bij mezelf. Ben blij voor haar dat ze dat heeft en bedenk me dat ik zulke mannen wel eens gemist heb in mijn leven.

“Gemist? ik hou toch niet van lieve mannen?”

Dan realiseer ik me, dat een man die van me houdt, begrijpt dat hij me af en toe pijn moet doen, omdat ik dat nodig heb.
Dat dit voor mij ook ‘lief’ zijn en ‘zorgen’ voor is. Het hoort bij wie ik ben.

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

rachab

BDSMforyou lijn

Geef een antwoord