Uit het dagboek van… rachab #blog73

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Weer 1 woordje

Meester is een Man van weinig woorden, in tegenstelling tot mij. Ik ben een vrouw van veeeeel woorden, heeeel veeeel woorden.
Lekker verschillend.

Meester komt weer met 1 woordje aan.
“badat” zegt Hij tegen me?
“badoe? hoe? badat?” vraag ik gekscherend en dan mag ik het weer uitzoeken. Waarom en hoe en wat het betekent. In welke taal of talen zelfs.
“Google maar” zegt Hij dan.

Dus dan ga ik maar weer braaf googlen en de eerste betekenis die ik tegenkom is
“zwemmen of baden”
Bada betekent dan weer “oceaan” in een andere taal. In ieder geval, ons woord ‘bad’ komt niet uit de lucht vallen blijkt.
Tja dan weet ik wel waar het schip strandt.
Zou ik het een fetish kunnen noemen of niet, vraag ik me soms af? Zo ja, dan heb ik een fetish voor water. Vooral water en zon, heerlijk zwemmen dus.
Vandaar dat veel van mijn fantasietjes zich in het water afspelen.

Dan vind ik ook nog ‘bádat’ en dat betekent:
“Onderzoeken” Iets wat we ook graag doen, Hij bij mij dan haha.

En dan vind ik zelfs nog een woordje badat, maar dat is zoiets als beiden of beval en daar kom ik niet helemaal uit of bedoelt hij nu? Beiden in het zwembad, onderzoeken bevalt?
Lol, hem kennende zal het zoiets zijn, want Hij vindt die spelletjes ook erg leuk.

Puzzel opgelost, Hij heeft zin in een geil spelletje met mij, denk ik 😉

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

rachab

BDSMforyou lijn

Geef een antwoord