Uit het dagboek van… rachab #blog80

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

HB of MZB?

Meester wil niet dat ik mezelf HB noem (hoogbegaafd). Dat vindt Hij maar niks.
“Prima, wat dan Meester? Hoe noem ik het dan?” vraag ik belangstellend
“Minder zwakbegaafd” zegt Hij serieus

Zit wat in. Zo slim is de mens überhaupt helemaal niét. In vergelijking met het andere leven op aarde wellicht wel, maar feitelijk, nog steeds totaal niet.

Dit is trouwens geen oordeel naar andere mensen toe. Ik houd van relativeren en mijn Meester heeft dit nu even geweldig weg gerelativeerd. I like thát!

Minder zwakbegaafd. Dat is heerlijk dubbel negatief. Dubbel negatief maakt plus, maar klinkt nog steeds heel erg dubbel negatief.

Haha 😛
Love Him

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

rachab

BDSMforyou lijn

Geef een antwoord