Uit het dagboek van… rachab #blog83

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Zielig?

Meester loopt weer te vervelen en dat op mijn vakantie. Misschien omdat ik wat minder tijd voor Hem heb dan normaal? In ieder geval ga ik een keer door het lint en zeg dat ik even geen zin heb om met Hem te praten nu.

Niet alleen zijn geïrriteer, maar ook het feit dat ik Hem gewoon mis naast me en eigenlijk omdat ik ook eens een goede neukbeurt mis, maakt dat ik even flink de balen heb van alles.

“Komt gewoon omdat jij je nachtcollar niet bij je hebt” zegt Meester
“Oh ja hoor, dat zal het zijn dat is echt onzin!” zeg ik gepikeerd
“Laat mij dat nou gewoon denken, als ik dat wil denken! Dat geeft me rust, want dan denk ik dat het straks allemaal weer normaal is” houd Hij vol
“Oh moet ik JOU nu zielig gaan vinden ofzo? Je vindt mij toch ook niet zielig !” zeg ik nog steeds gepikeerd.
“Wel hoor, ik vind jou altijd héééél erg zielig” zegt Hij

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

rachab

BDSMforyou lijn

Geef een antwoord