Uit het dagboek van… rachab #blog86

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Ik ben niet dik!

“ik ben niet dik!” houd ik vol tegen Meester, als Hij me weer zit te stangen
“Nee, niet echt dik, gewoon een beetje mollig, lekker wijf wel hoor” zegt Hij
“Nee.. ook niet molligggg.. gewoon slank!” houd ik vol (m’n BMI is 22)
“Jaha gewoon lekker zeg ik toch, lekker wijf. Heerlijk hoor, lekker wat vlees eraan… voor op de barbecue”

OMG! Pestkop!

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

rachab

BDSMforyou lijn

Geef een antwoord