Uit het dagboek van… rachab #blog90

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Dromen

Soms droom ik wel eens over Meester. Zoals vannacht, ik weet het nog goed omdat mijn wekker af ging tijdens de droom.

Er waren kinderen met een geitje aan het spelen. Een heel schattig klein geitje. Dat vond ik zo geweldig dat ik ook met het dier wilde knuffelen. Dus op een gegeven moment waren de kinderen weg en had ik het geitje vast genomen. Het diertje knuffelde mij ook terug.

Toen hoorde ik ineens de stem van mijn Meester Silbi die zei: ” Dat is een varkentje hoor”
ik dacht :”Huh dat is toch geen …”
Meester zei :”Jawel kijk maar goed dat is echt een varkentje”
Ik voelde dat ik gewoon heel graag in mijn Meester wilde geloven en toen ik een vaag koppie zag wat op een varkentje leek en het geluid van een varkentje half hoorde dacht ik blij :”Ja het is een varkentje”
Meester zei:” Zie je nou het is een piggy, je hebt een piggy!”
Meesters stem, klonk zo lief en gemoedelijk en overtuigend, dat ik het helemaal geloofde en heel enthousiast werd. Blij rende ik rondjes met het dier, als een klein meisje en zei :”Ik heb een piggy, ik heb een piggy, ik heb een piggy”

Toen ging mijn wekker dus af en werd ik wakker en kwam niet meer bij van het lachen. Toen realiseerde ik me, dat het natuurlijk wel een geitje was waar ik vrolijk mee rondliep “Ik heb een piggy” en ook de Nederlandse klank van het woord piggy, namelijk pikkie, leek geen toeval meer te zijn.

Toen ik het Meester vertelde zei Hij :”Oh ja was het een droom? en waarom denk je dat het niet echt van Mij afkwam?”

?Huh??

“Ja, denk er maar eens goed over na. Hou van je slavinnetje” zei Meester nog

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

rachab

BDSMforyou lijn

Geef een antwoord