Uit het dagboek van… rachab #blog92

rachab
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… rachab’ lees je de openhartige woorden van rachab. rachab draait al heel wat jaartjes mee en kent de klappen van de zweep. Haar dagboekverhalen zijn niet alleen spannend, maar vaak ook met een goede dosis humor. Ze lezen vlot weg en als je eenmaal haar verhalen gaat lezen, wil je eigenlijk alleen nog maar meer… rachab vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Aandachttrekker

Ben even met mijn gedachtes bij wat anders. Druk bezig. Blijkbaar kan Meester dat even niet hebben en loopt te zeuren om aandacht. Ik bedenk me dat het misschien dringend is en dus vraag ik wat er aan de hand is.

“You are sexy” zegt Hij
Ik lach, ik voel me gevleid. Leuk zo’n berichtje toch? Dan blijkt dat echter nog niet alles te zijn en gaat Hij verder
“When you think of Me”
owww… het krijgt nog een staartje.. dus… en ja er kwam nog meer..
“But when you don’t, you’re not”

Meer informatie

Meer blogs van rachab
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie