Uit het dagboek van… SlavinJet #blog1

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Opdracht

Van de week kreeg ik van Meneer een opdracht, die ik niet helemaal juist had uitgevoerd. Eigenlijk was ik het gewoon een beetje vergeten. Eenmaal thuis aangekomen, dacht ik er weer aan en meldde ik het netjes aan mijn Meneer. Dat was natuurlijk niet zo mooi.

Aangezien ik niet alleen thuis was, zou ik later op de avond een nieuwe opdracht krijgen. Zodra ik in mijn bed lag, meldde ik mij netjes. De opdracht was, dat ik nog maar even lekker mocht klaarkomen. Dat is niet verkeerd zou je zo denken. Fout dus. Ik had net een heerlijk moment met mijn vriend gehad en om nu 2x zo snel achter elkaar klaar te komen, nou sorry hoor, maar dat kan ik echt niet. Dus dat ging hem niet meer worden.

Ik kreeg uitstel van Meneer tot de volgende dag, maar dan werd de opdracht moeilijker. Ik ging lekker slapen.

De volgende dag, totaal niet meer aan de opdracht gedacht. Ik ging ‘s-middags hier weer verhaaltjes lezen en daar word ik soms best wel een beetje geil van. Ik had zin om mij even te vingeren, dus zo gezegd, zo gedaan en klaargekomen. Dit meldde ik dus netjes aan Meneer. Kreeg gelijk de vraag, of ik nog aan de opdracht gedacht had. Uhmmm…nou nee dus. Fout antwoord. En die avond was ik weg. Ik moest mij maar melden, zodra ik weer thuis was, ook al werd het laat.

Nou het werd dus laat. Na 0.00 uur meldde ik mij weer netjes. Zodra ik in bed lag, moest ik alsnog mijn opdracht doen. Alleen…nu werd het nog moeilijker, want Meneer vertelde mij stap voor stap wat ik moest doen. Niet leuk, want ik wilde eigenlijk gaan slapen, was best wel moe. Jammer dus, want Meneer wilde als bewijs ook foto’s hebben. Ik was een beetje ongeduldig en brutaal, wat mij dus alweer extra straf oplevert (komende vrijdag).

Heb toen maar besloten om braaf te luisteren en mijn hele opdracht uitgevoerd. Om 1.20 was Meneer tevreden en mocht ik eindelijk gaan slapen.

Pfff…volgende keer misschien toch mijn opdracht maar gelijk juist uitvoeren.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

SlavinJet

BDSMforyou lijn

Geef een antwoord