Uit het dagboek van… SlavinJet #blog11

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Uitdagen

Nadat ik gisteren mijn Meneer had gefotoshopped, kreeg ik de smaak helemaal te pakken. Dus ik ging nog maar even verder met uitdagen. Kijken tot hoever ik kan gaan. Ben daar dan toch wel nieuwsgierig naar. Dus ik ging lekker verder met uitdagen.

Krijg ik opeens te horen, dat Meneer zijn straffen gaat opvoeren. Daar moest ik dus hartelijk om lachen. Alle straffen, die ik tot nu toe heb opgelopen, heb ik ook nooit ontvangen. Hij beweert, dat er nu wel echt striemen op mijn billen komen. Ook daar kan ik om lachen, eerst zien en dan geloven. Schrijf ik nog dapper, dat hij maar eens moet laten zien, dat hij wel echt streng kan zijn, dat ik daar geen barst van geloof.
Tsja, toen kreeg ik te horen, dat ik nu toch wel erg ver gegaan was.

Hield ik verder toch maar weer even mijn mond. Had eigenlijk nog een raadseltje voor Meneer, maar durfde het even niet meer aan.

Voor het slapen gaan, nog met Meneer gepraat. Hij vond, dat ik die dag lekker op dreef was. Ik voelde wel, dat het goed zat, dus zei ik, dat ik eigenlijk nog een raadseltje voor hem had. Waarop hij reageerde: Ja natuurlijk…ook dat nog. Hahahaha, ik heb mijn raadseltje verstuurd aan Meneer.

Hij mocht de verschillen zoeken tussen mijn billen en die van een baviaan. De boodschap was voor hem duidelijk. Mijn billen mogen blauwer, paarser en vol striemen komen.
Hij moest erom lachen en noemt mij een maso-sub.

Die boodschap is in ieder geval duidelijk. Mijn missie is geslaagd.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie