Uit het dagboek van… SlavinJet #blog111

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Nieuwe profielfoto

Sinds kort zijn Meneer en ik weer bij elkaar. We doen het even rustig aan, maar dat voelt ook wel goed. Vandaag besloot ik mijn profielfoto op BDSMzaken te gaan veranderen. Ik had ergens nog een foto liggen, die ik wel mooi vond om hier te plaatsen. Maar eerst liet ik hem aan Meneer zien, om te vragen, of hij het ook oké vond.

Meneer vond de foto wel oké, maar het kon ook beter. Toch gaf hij zijn toestemming voor de foto. Maar ja, ik proefde wel, dat het eigenlijk niet helemaal oké was, dus daar moest ik iets aan veranderen. Ik ging een zelfde soort foto maken, maar dan net iets anders. Simpel zat toch…?

Nou, dat viel mij toch nog even tegen hoor. Na een foto of 10 genomen te hebben, was ik eindelijk tevreden. Ik stuurde de desbetreffende foto naar Meneer en vroeg hem, of hij deze foto beter vond. Meneer was tevreden met de foto, dus ik mocht hem plaatsen.

Meneer was zelfs zo tevreden, dat ik mijn trilei in mocht doen. Ooooh wauw, wat voelde dit weer heerlijk zeg. Ik genoot ervan. Na een tijdje moest ik hem helaas weer uitzetten. Ik kreeg gelijk nog een opdracht van Meneer. Ik moest vandaag nog naar de winkel gaan en een komkommer kopen. Op het moment dat ik de komkommer in mijn hand had, mocht ik mijn trilei weer aanzetten. Ook moest ik vandaag mijn buttplug nog indoen.

Eenmaal in de winkel en een komkommer gepakt te hebben, zette ik mijn trilei weer heerlijk aan. Na nog wat boodschappen gepakt te hebben, ging ik afrekenen en naar huis. Thuis zette ik mijn trilei uit en haalde hem ook uit mijn kut.

Nu was mijn opdracht, dat ik mij met de komkommer moest gaan neuken. Dat wilde Meneer wel zien. Dus hier ging ik maar eens even de tijd voor nemen. Toen Meneer vroeg, waar het filmpje bleef, schreef ik hem maar even geduld te moeten hebben. Om in zijn eigen woorden te spreken schreef ik: Geduld is een… Waarop ik een reactie van hem terugkreeg: jajajaja

Whahahaha…nu kon ik hem eens een keer laten wachten. En dat heb ik dan ook met veel plezier gedaan. Zodra ik het genoeg vond, stopte ik, stuurde het filmpje door en deed braaf mijn buttplug in. Heb wel gelijk gevraagd, hoelang ik deze moet inhouden.

Na een klein uur kreeg ik bericht van Meneer, dat de buttplug eruit mocht. Dat vond ik wel fijn. Zo had ik vandaag opeens een paar opdrachten van Meneer gekregen. En ik…GENOOT ervan. Het is heerlijk om weer opdrachten te krijgen. Het is fijn, om weer terug te zijn.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie