Uit het dagboek van… SlavinJet #blog120

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Gesprek en een opdracht

Gisteren was ik heel de dag nogal onrustig. Door mijn onrust, was ik dus erg druk in de groepsapp. Op die manier gooi ik mijn onrust eruit. Ik stuiter dan ook letterlijk alle kanten op.

Meneer vroeg ‘s-avonds hoe het komt, dat ik weer alle kanten op stuiter. Dus ik probeerde het Meneer zo goed en zo kwaad, als dat ik kan, het uit te leggen. Meneer begrijpt mij wel, maar begon ook zijn kant van mijn verhaal uit te leggen. En tsja, eerlijk is eerlijk, die begrijp ik dan ook wel.

Zo hebben Meneer en ik wat heen en weer zitten te appen. Van sommige dingen schrok ik wel even, wat hij zei, maar daardoor begrijp ik hem dan ook wel weer beter. Ik kreeg er ook gelijk weer een beter gevoel bij ons gesprek. Meneer wil proberen, om meer aandacht aan mij te besteden, omdat hij merkt, dat ik het nodig heb. Dat vind ik dan wel weer lief van hem. Daarom kreeg ik er gelijk 2 regels bij van hem. Wat gelijk ook met discipline te maken heeft. Daar ben ik Meneer wel dankbaar voor, want ik heb het nodig, is wel weer gebleken.
Zonder zijn regels oefen ik bv. niet dagelijks mijn muziek, wat toch wel belangrijk is, wanneer je in een orkest speelt.
Zonder zijn regels train ik niks met de buttplug, ondanks dat ik weet, hoe belangrijk Meneer het vindt.
Dus ja, hier ben ik wel weer blij mee. Het zijn kleine dingen, die voor mij veel betekenen.

Naar aanleiding van gisteren, kreeg ik vandaag een opdracht van Meneer. Ik moest een verslag schrijven, hoe het komt, dat ik zo onrustig ben, waarom ik nu weer zo loop te stuiteren.

Oef…daar zat ik dan vanmiddag aan mijn tafel met een pen en papier voor mij. Hoe ga ik beginnen? Even zat ik voor mij uit te staren, maar opeens had ik een openingszin in mijn hoofd zitten, dus die schreef ik gelijk op. En tsja, wanneer ik eenmaal ga schrijven, weet ik niet meer van ophouden. Bijna 2 A-4 kantjes heb ik volgeschreven. Vol trots heb ik ze naar Meneer toe gemaild. Hij heeft beloofd, dit vanavond te gaan lezen.
Ik ben benieuwd.

Door het schrijven van mijn verslag ben ik weer wat rustiger geworden.
Door het schrijven van mijn verslag worden er dingen in mijn hoofd weer wat helderder.
Dank U wel Meneer voor deze mooie opdracht. Ik heb weer wat geleerd vandaag.

Uw onrustig, stuiterend subje.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

SlavinJet

BDSMforyou lijn

Geef een antwoord