Uit het dagboek van… SlavinJet #blog130

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Meneer is boos

Deze week heb ik Meneer gesproken. Hem verteld, dat ik een paar drukke dagen ging krijgen, waardoor ik mijn taken niet kon doen. Ik moest maar eens vertellen waarom.

Heb Meneer mijn dagen van donderdag, vrijdag en zaterdag doorgegeven. Voor donderdag kreeg ik permissie, vrijdagochtend kon ik alles doen, zei hij en zaterdag half. Met dat antwoord moet ik het dus doen.

Tsja, en toen kwam er vanochtend spontaan wat tussen. Gelijk Meneer een app gestuurd, dat ik mijn taken nu toch niet kan doen.

Het antwoord wat ik van Meneer terug kreeg, loog er niet om. Meneer is het absoluut niet met mij eens. Hij gaat mij hier dan ook serieus voor straffen en dit moet niet nog een keer gebeuren.

Nou, hier schrok ik dus echt heel erg van, maar begrijpen doe ik het wel. Uiteindelijk kon ik vanochtend toch nog iets van mijn taken doen en meldde dit braaf aan Meneer. Dat vond Meneer goed, maar dat maakt mijn gedrag nog niet goed. Ik begrijp het.

De rest van de dag was ik druk bezig op de bazaar in de kerk bij ons. Ik ben verantwoordelijk voor de financiën. Dus na afloop nog lang bezig geweest.

Kreeg dus ook te horen, dat ik morgen al om 9.30 uur aanwezig moet zijn i.p.v. 11.00 uur. Hier schrok ik gelijk van, want dan kan ik morgen mijn taken echt niet doen.

Eenmaal thuis voorzichtig contact met Meneer gezocht. Ik merkte dat hij weer rustig was. Ik gaf aan dat ik morgen een mega probleem heb. Ik moest het maar vertellen zei hij. Dus ik uitgelegd, waarom ik morgen mijn taken weer niet kan doen.

Meneer heeft mij aangehoord en hij begrijpt mij. Ik krijg weer permissie van hem. Dat vind ik wel erg fijn. Nu kan ik morgen mijn dag zorgeloos doorbrengen.

Dank U wel Meneer, dat U nog naar mij wilde luisteren. Dat waardeer ik erg in U.
Sorry Meneer, dat ik U boos heb gemaakt en heb teleurgesteld vandaag. Dat wil ik helemaal niet, maar toch is het gebeurd.

Ik begrijp heel goed, dat U mij hiervoor serieus gaat straffen. Dat verdien ik en ik zal het ondergaan. Al zie ik er nu wel erg tegenop.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie