Uit het dagboek van… SlavinJet #blog131

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

De ergste relsub

Gisteren had ik nog een drukke dag met de bazaar in de kerk. Ik heb er erg van genoten en was een mooie afleiding voor mij.

Eenmaal thuis ging ik de app van de relsubs nog eens lezen. W80 en M’smeisje waren nog niks wijzer geworden over onze straf. Ook Meneer had niks meer losgelaten.

Ik voelde de onrust weer in mij groeien, dus ging ik het nog een keer bij de Meester van W80 proberen. Ik wil duidelijkheid.

En met die insteek ging ik met hem de discussie aan. Het werd een heftige discussie. Ik was moe en werd boos. Ik kreeg te horen, dat ik de ergste relsub ben van ons drieën. Dat zal best, wil ik nu ook best wel geloven hoor. Maar ik wil antwoorden.

Na een hele lange discussie, kreeg ik uiteindelijk het antwoord, wat ik wilde hebben. Ik werd gelijk rustiger en we konden weer normaal met elkaar appen.

In de relsubapp vertelde ik trots wat onze straf is. Mijn vriendinnen waren ook blij, dat er nu duidelijkheid is. Nu is het afwachten wanneer we onze straf gaan krijgen. En wie als eerste…?

Ik ben de ergste relsub, maar heb onze onrust nu wel hiermee weg gekregen. Nee, ik was niet netjes, absoluut niet. Dat besef ik mij ook heel goed. En nee, ben er ook niet trots op.

Maar…het lucht mij wel enorm op. Dan maar de ergste relsub zijn.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie