Uit het dagboek van… SlavinJet #blog138

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

FF bellen

Wat is het toch fijn om sub-vriendinnen te hebben. Om met elkaar lief en leed te kunnen delen. Wat is het toch fijn, om elkaar ook in het echt te mogen gaan ontmoeten. Of om even te kunnen bellen.

Ik wou het gisteren al doen. Ik merkte dat ze het moeilijk had, maar ik kon op dat moment niet bellen. Ik was er niet voor haar. En dat voelde voor mij zo niet oké. Gelukkig zijn we met ons drieën, dus was ze niet alleen. En via de app deed ik wel mee. Maar…ik wou ze even spreken. Even laten voelen, dat ik er echt voor haar ben.

Vanmiddag had ik weer zo’n moment. Ik voelde aan, dat het echt niet goed ging met haar. Op de app kon ik niet genoeg tot haar doordringen. Ik twijfelde geen moment, pakte mijn mobiel en ging haar bellen.

De spanning steeg in mij. Zou ze überhaupt wel opnemen? We hebben uiteindelijk nog nooit gebeld met elkaar. Niet iedereen houdt ervan, maar ik weet uit ervaring, dat het je enorm kan helpen.

En ja hoor, na even wachten, nam ze de telefoon op. Wat was ik blij haar stem te mogen horen. Wat deed mij dat goed. En haar ook. We hebben even een goed gesprek gehad. Ik heb haar ermee kunnen helpen en dat deed mij goed. Nog ruim een week, dan gaan we elkaar ook zien, dus wel fijn, om elkaars stem alvast te mogen horen.

Het is fijn om sub-vriendinnen te hebben. Het is fijn om alles met ze te kunnen delen. Het is fijn, als ze mij ook tot in het diepst in vertrouwen nemen. En wat is het dan mooi, om ze ermee te kunnen helpen. Om even via de telefoon met elkaar te kunnen praten.

Ik hoop, dat ik ze er echt mee heb geholpen. En ik hoop, ook gewoon voor de fun, met elkaar te mogen bellen.

Ff bellen, het is zo mooi en dierbaar. Ff bellen, gewoon, omdat het kan.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie