Uit het dagboek van… SlavinJet #blog158

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Duo date, de autorit

Gisteren werd ik om 17.45 door Meneer opgehaald. Vandaag gingen we naar W80 toe, waar ook haar Meester zou zijn. Ik had netjes alle spullen klaarstaan, zodat Meneer en ik gelijk konden gaan rijden. Vlak voordat Meneer bij mij was, kreeg ik de opdracht om mijn trilei in te doen. Potverdorie, die zat al netjes ingepakt.

Snel mijn tas openmaken en zoeken naar mijn trilei + afstandsbediening en batterijen. Gevonden! Gauw indoen, want Meneer kan er elk moment zijn. En ja hoor, mijn trilei zat er amper in, of bericht dat Meneer er was. Snel met alle tassen naar beneneden gegaan. Daar hielp Meneer mij om de spullen in de auto te zetten.

Eenmaal in de auto moest ik mijn afstandsbediening aan Meneer geven. Ik moest wel even kort uitleggen, hoe deze werkte. Meneer deed eerst alsof hij hem aanzette. Ik zat al ongeduldig op mijn stoel te wiebelen, totdat…ja, totdat ik mijn trilei voelde trillen.

Hmmmm…toch wel heerlijk zo’n autorit. Na een tijdje vond Meneer het wel tijd, dat mijn jurkje wat omhoog kon. Net zolang, totdat mijn slipje zichtbaar was. En tsja…die moest toen natuurlijk uit. Nou, ik kan je wel vertellen, dat dat echt niet handig is, om dat in de auto te moeten doen. Maar het is mij gelukt en ik stopte mijn slipje braaf in mijn tas.

Toen moest mijn jurkje weer omhoog. Daar waar het kon, gleden Meneer zijn handen tussen mijn benen richting mijn kutje. Hmmm…best wel lekker zo hoor. Totdat we er bijna waren. Toen mocht ik mijn jurkje weer naar beneden doen van Meneer. Om 19.15 waren we aangekomen bij W80.

Bedankt Meneer voor deze heerlijke autorit.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

SlavinJet

BDSMforyou lijn

Geef een antwoord