Uit het dagboek van… SlavinJet #blog163

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Straf, opdracht, fijn, of…..toch niet?

De laatste dagen loop ik te stuiteren. Ben ik erg onrustig, heb ik Meneer nodig, maar hij is even druk. Totdat ik gisteren bericht kreeg, dat hij even langs zou komen. Hij zou maar heel kort komen, maar dan zou ik vast een gedeelte van mijn straf krijgen en daarna een fijne opdracht. Daar keek ik dan toch wel naar uit, ook al zou het maar kort zijn. Een beetje onrust wegnemen kan geen kwaad, toch…?

Vlak voordat hij kwam, moest ik klaarliggen op bed. Dus dat deed ik. In spanning wachtte ik zijn komst af. En toen…? Toen schoot bij mij alles in het verkeerde keelgat. Meneer kwam mij letterlijk gebruiken en vernederen! Dat was mijn straf voor mijn verkeerde actie eerder deze week. De rest van de straf krijg ik woensdag. Meneer gaf mij mijn opdracht en ging weer weg.

Ik ging boodschappen doen, zoals afgesproken. Maar eenmaal thuis was ik zo boos en gefrustreerd, dat ik op bed eerst maar even alles eruit gooide. Ik was zodanig boos, dat ik eerst mijn opdracht helemaal niet wilde doen en dat, terwijl ik gek ben op opdrachten. Toch maar gedaan, voor Meneer, niet voor mezelf, absoluut niet. Na de opdracht alles naar Meneer gestuurd met de tekst, dat ik hoop, dat hij er meer van zal genieten.

Om wat tot rust te komen, ging ik muziek oefenen. Dat helpt altijd wel wat en zo ook nu. Na het oefenen heb ik al mijn frustraties er bij Meneer eruit gegooid. Aangezien hij niet alleen was, beloofde hij er later op terug te komen. Alleen…dit later werd vannacht en ik lag al in bed. We gingen dus slapen.

Nou ja, slapen…? Potverdorie, waarom moet nu juist deze nacht de klok een uur terug gezet worden? Gelukkig kon M’smeisje ook niet slapen, dus hebben wij nog even zitten chatten met elkaar. Om 6.00 uur (nieuwe tijd, dus 7.00 uur oude tijd) viel ik een beetje in slaap. Om vervolgens al voor 8.00 uur weer wakker te zijn.

Zodra Meneer wakker was vanochtend, zijn we er beiden eens even voor gaan zitten en zijn we gaan praten. Wauw, wat kan praten dan toch verhelderend zijn. Voor beide kanten dan wel te verstaan. Meneer had mijn situatie verkeerd ingeschat, hij dacht er juist goed aan te doen en zo wat onrust bij mij weg te halen. Maar het tegenovergestelde is gebeurd. Dat vond hij jammer om te horen. Zo heb ik mijn gevoelens en emoties aan Meneer uitgelegd. En ik merkte gelijk, dat hij ook echt naar mij luisterde.

Communicatie wat is dit belangrijk zeg. En wat ben ik blij, dat ik ten allen tijde alles eruit kan gooien bij Meneer. Wanneer ik boos, verdrietig, gefrustreerd of vrolijk ben, het maakt allemaal niet uit. Ik kan echt alles eruit gooien bij hem. Daarna gaan we er dan ook wel degelijk over praten, net zolang, totdat we er beiden weer een goed gevoel over hebben.

Dank U wel Meneer, dat U vanochtend tijd voor mij heeft vrij gemaakt.
Dank U wel Meneer, dat U ook echt naar mij luistert, zodat we er samen uitkomen.
En ook fijn, dat we het met een grapje kunnen afsluiten Meneer.

Ik ben en blijf toch wel Uw bofkontje hoor Meneer.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

SlavinJet

BDSMforyou lijn

Geef een antwoord