Uit het dagboek van… SlavinJet #blog18

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Vervelen en een opdracht

Na mijn relgedrag van de laatste tijd, moest ik mij gaan gedragen en dat heb ik dan ook gedaan. Ben heel rustig gebleven. Meneer controleert mij en is tevreden. Hij blijft mij nu wel controleren hier op bz, of ik daar nu zo blij van wordt??

Maar ik ben trots, dat Meneer tevreden over mij is. Dat geeft mij ook een goed gevoel. Maar…nu vind ik het toch wel weer erg rustig worden, begin mij te vervelen, dus vroeg ik mijn Meneer maar om een opdracht. Ik dacht…dan heb ik weer even wat te doen. En ja hoor, ik kreeg een opdracht.

Ik mocht 3 filmpjes opzoeken, over pijpen. Dat moest niet zo moeilijk zijn was mijn 1e gedachte. Mijn 2e gedachte was, daar kan ik wel wat leuks van maken.

En dit zijn dan de leuke dingen, die ik nu met een andere sub kan delen. De voorpret zat er bij mij al gelijk goed erin. Ik had er een beetje een ander idee van gemaakt, dan mijn Meneer bedoelde. En ik ging op zoek via Google.

Het zoeken was lastiger, dan dat ik had verwacht. Ja Meneer, ik heb er wel echt tijd in gestopt in deze opdracht. En dat heb ik dan weer met veel plezier gedaan.

Voor het slapen gaan, heeft Meneer de links bekeken, die ik hem gestuurd had. Maar…het waren geen gewone filmpjes, ik had Cartoon filmpjes gestuurd, waarin gepijpt werd.

Meneer was verbaasd, maar ik had de grootste lol in mijn bed. Tranen liepen over mijn wangen. Meneer vond het niet om te lachen en voor straf leest hij mijn mail nu pas morgen. Hmm…dat is dan weer minder leuk.

Ik ben weer lekker op dreef, zei Meneer en ik moest nu maar braaf gaan slapen. Ik ben inderdaad braaf gaan slapen.

Volgens mij kon Meneer er stiekem best wel om lachen, toch Meneer…?

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie