Uit het dagboek van… SlavinJet #blog21

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Kut met…

Kut met peren zou je denken, maar nee. Bij mij gaat het zeker niet over kut met peren.

Gisteren vroeg mijn Meneer wat ik die avond ging eten. Nou, patat Meneer. Meneer vroeg, of ik er ook mayonaise bij eet. Ja, maar natuurlijk Meneer. En tsja, toen kwam dus mijn opdracht van Meneer. Meneer wou een foto van mijn kut hebben, maar niet alleen mijn kut. Mijn kut met patat en mayonaise.

Nou ja, zeg. Wat is dit nou weer voor een opdracht, dacht ik nog. Serieus? Ja, Meneer was zeker serieus. En ja, dan ga ik denken. Dan moet het natuurlijk ook weer niet een gewone foto worden. Daar kan je best wel een kunstwerkje van maken. Zo gedacht en zo gedaan.

Ik ging patat bakken. Zodra ze klaar waren, eerst maar mijn opdracht voor Meneer doen. Ik pakte 2 patatjes en de spuitbus mayonaise. Zo ging ik liggen en legde de patatjes op mijn kut. Auw, dat deed verdorie nog zeer ook. Patatjes er weer afgehaald. Geen paniek, dan aan 1 kant mayonaise op de patatjes smeren en zo op mijn kut leggen. Aaaah, dat was beter. Met de mayonaise maakte ik 2 oogjes en een glimlach. De patatjes vormden nu de neus. En zo had ik voor Meneer een lachebekje op mijn kut gemaakt.

Foto maken en gauw doorsturen. Gelukkig keek Meneer gelijk. Hij moest erom lachen en kon dit zeker wel waarderen. Ik mocht toen gaan eten, voordat alles koud zou worden.

Dit was dus Kut met patat en mayonaise.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

SlavinJet

BDSMforyou lijn

Geef een antwoord