Uit het dagboek van… SlavinJet #blog27

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Knopen leggen

Gisteren was het dan zover. Mijn Meneer kwam langs, om knopen op mij te gaan oefenen. Ik had Meneer uitgenodigd, om dan ook maar te komen eten. Dat deed Meneer maar al te graag.

Rond 18.00 uur was Meneer er. Ik ging aan het eten beginnen. Zodra alles in de oven stond, schonk Meneer een port voor ons in. Ik heb nog nooit port gedronken, maar jammie, dat smaakt naar meer. Om 19.00 uur zaten we dan heerlijk van de ovenschotel te genieten. Ik kreeg complimenten voor mijn kookkunst.

Als ik mij een hele week gedraag, krijg ik van Meneer roti. Uhmmmm…mag het ook 2 of uiterlijk 3 dagen zijn Menner? Helaas, het moet een volle week zijn. Tsja, dan maar geen roti voor mij Meneer. Dat ga ik dus echt never nooit niet volhouden.

Na het eten mocht ik voor Meneer op de grond op mijn knieën en naar de grond kijken. Voor het eerst in mijn leven zit ik zo en het is vreemd. Al snel mocht ik uit de kleren en moest ik op handen en knieën. Meneer kwam achter mij staan en ik kreeg billenkoek. Hmmm…ook wel lekker op deze manier. Daarna gingen we thee drinken.

Dit was voor mij het moment om Meneer zijn verrassing te geven. Hij was heel nieuwsgierig, zat eraan te ruiken en te voelen. Uiteindelijk uitgepakt en wat zat erin…? Een klein manneke pis met als pik een kurkentrekker. Meneer vond het fantastisch, ook een beetje bdsm vond hij.

Later mocht ik over de bank hangen en kreeg ik nog even met de zweep. Daarna begon Meneer toch met knopen oefenen. Wat hebben we gelachen. Meneer had er een beetje moeite mee. Later heeft hij mij op tafel vastgebonden en toen kreeg ik nog een keer billenkoek. Dat was wel weer lekker.

In mijn slaapkamer heeft Meneer mijn kut nog op zitten te rekken. Zijn vuist past er nu bijna in. Dat gaat dus de goede kant op. Toen hij mijn kamer even uitliep, mocht ik niet klaarkomen van hem. Ook maar niet gedaan.

Na afloop was Meneer moe en ik stelde voor, dat hij bleef slapen. Dat deed Meneer ook en viel al snel in slaap. Dat was voor mij een mooi moment om klaar te komen. Vlak erna werd Meneer weer wakker en heb ik netjes gemeld, dat ik net was klaargekomen. Dat vond hij niet leuk. Hahaha, ik dus wel. We gingen lekker slapen.

Vanochtend hebben we nog gezellig thee gedronken en over touwen knopen gepraat. Ik stelde voor, dat mijn vorige Meester het hem wel kan leren. Dat vindt Meneer een goed idee. Dus via KIK gelijk even aan mijn vorige Meester gevraagd en die gaat akkoord. Geregeld.

Deze 2 Meneren gaan binnenkort (hoop ik) op mij oefenen met knopen.
Ik heb er zin in.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

SlavinJet

BDSMforyou lijn

Geef een antwoord