Uit het dagboek van… SlavinJet #blog34

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

BDSM

BDSM, het is en blijft een bijzondere wereld. Ik wil het leren, ontdekken en ervaren. In grote lijnen heb ik er nu wel een beeld van gekregen. Toch heb ik nooit echt goed gekeken naar waar de letters BDSM nu eigenlijk precies voor staan. Dus dat vandaag maar eens opgezocht en mij er nog meer bewust van laten worden.

BD = bondage en discipline
DS = dominantie en submissie
SM = sadisme en masochisme

Ik ben wel iemand die van dit totaalplaatje houdt. Gewoon alles erop en eraan. Dat ik nog veel moet leren, weet ik wel zeker. Maar dat is ook het mooie in deze wereld. Volgens mij ben je namelijk nooit uitgeleerd en blijf je ontdekken.

Ik kan mij nu al geen leven zonder BDSM voorstellen.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

SlavinJet

BDSMforyou lijn

Geef een antwoord