Uit het dagboek van… SlavinJet #blog45

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Squirten

Vanavond kwam mijn Meneer nog even langs. Morgen gaat hij voor 1 week op vakantie en hij wou mij nog graag even zien. Daar word je dan toch wel even warm van.

We zouden deepthroat gaan oefenen, maar ik heb keelpijn, dus dat ging nu even niet door. Meneer zelf had last van zijn nek, dus het werd een rustige avond.

We hebben eerst heerlijk samen gegeten. Meneer wilde weten, of ik ziek ben, maar dat ben ik gelukkig niet.

Na het eten mocht ik op mijn knieën voor Meneer. Hij vertelde mij, dat hij mijn vorige Meester heeft gesproken. Ze hebben het over 20 april gehad, wat ze dan allemaal met mij gaan doen.

Ik mocht mij uitkleden, mijn dildo pakken en op mijn rug gaan liggen. Meneer is weer lekker in mijn kut bezig geweest. Ik was al snel behoorlijk nat. Meneer was met de dildo bezig en ik voelde vingers in mijn kont gaan.

Het duurde niet lang, of ik lag heerlijk te squirten. Nu weet ik van mezelf, dat ik wel wat kan squirten, maar wat er vanavond toch gebeurde…
Er kwam gewoon echt een hele staal kutvocht naar buiten. Ik voelde het langs mijn been stromen. Wat voelde dit bijzonder lekker aan zeg.

Na afloop ruimde Meneer zijn spullen op. Zelfs de zwepen die naast mij lagen, waren nat. Meneer zei, dat ik die zwepen nu me eigen heb gemaakt, want ze ruiken naar mij, hahaha…

Op de bank gingen we nog even thee drinken. Ik zat heerlijk tegen Meneer aan in zijn armen. Ooooh, dit had ik de rest van de avond wel kunnen en willen volhouden. Maar Meneer ging naar huis, want morgen gaat hij op vakantie.

Bedankt Meneer voor deze fijne avond.
Bedankt Meneer, dat je mij nog voor je vakantie wilde zien.
Bedankt Meneer, om mij zo’n goed gevoel te geven.

Squirten…I love it.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie