Uit het dagboek van… SlavinJet #blog47

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Als de kat van huis is…

Vandaag is mijn Meneer op wintersportvakantie gegaan. Momenteel zit hij in de auto. Hij heeft vandaag hier op bz nog mijn verhalen gelezen en ook de opmerkingen die hieronder staan.

Al snel kreeg ik een bericht van hem, dat hij inderdaad geen relsub gewend is, maar dat dat nog wel komt (met een knipoog). Waarop ik gelijk reageerde, dat dat geen probleem is en ik hem daar wel bij zal helpen. En daar twijfelt Meneer dan ook echt niet aan.

Tsja, en nu is hij dus onderweg naar de wintersport. Een week lang is hij nu niet hier in de buurt. Geen tijd dus om tussendoor even te spelen.

En als de kat van huis is… Hahaha, jammer Meneer, maar ik ben nu al onrustig aan het worden. Ik heb er al zin in.

Zo heb ik Meneer gisteren al zitten uitdagen, dat hij mij niet op afstand weet te straffen. Tot nu toe, is het hem namelijk nog niet gelukt. En tsja,…dan is een week best wel lang. Meneer heeft gezegd, dat ik anders misschien toch maar eens strafregels moet gaan schrijven.

Dat vind ik toch wel een lachertje. Eerst maar eens zien, of hij dit inderdaad echt gaat doen. En tot die tijd viert deze muis feest.

Fijne vakantie Meneer. Geniet er maar van. Je verdient het.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie