Uit het dagboek van… SlavinJet #blog52

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Waardering

Waardering…ja, dat heb ik wel voor mijn Meneer. Meneer is lekker op wintersport. Was ik eerst toch nog even bang, dat er daardoor weinig tot geen aandacht voor mij zou zijn.

Nu weet ik, dat die gedachte zeer onterecht was. Alhoewel ik het mij wel had kunnen voorstellen. Ik bedoel maar, hij is met vrienden op wintersport, dan heb je toch geen aandacht voor je subje…?
Nou echt wel dus. Naast de goedemorgen en welterusten, heeft Meneer nog genoeg aandacht voor mij. En dat waardeer ik dus heel erg in mijn Meneer.

Ik weet wel, dat ik veel aandacht vraag misschien, maar Meneer geeft mij dan toch echter alleen maar aandacht, wanneer het hem uitkomt. Ondanks dat, heb ik zeker niet te klagen.

En nu hij op wintersport is, heb ik nog steeds geen klagen. Ik mag volop van Meneer zijn aandacht genieten. Nee, ik kom echt niks te kort bij Meneer. Zelfs niet tijdens zijn vakantie.

Ja, Meneer, ik heb veel waardering voor je en dat mag iedereen weten!

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

SlavinJet

BDSMforyou lijn

Geef een antwoord