Uit het dagboek van… SlavinJet #blog61

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Wie A zegt…

Vandaag weer gezellig met Meneer zitten kletsen. Hij is weer thuis, terug van de wintersport. Deze week komt hij bij mij langs en oh, wat kijk ik ernaar uit.

Nu zat ik ook met een vriendin te chatten, zij is een Meesteres. Zij had een tip voor mijn Meneer waar hij speeltjes kan bestellen. Dit gaf ik aan hem door. Daar is hij wel blij mee.

Deze week zit ik veel in het Filmhuis, want er is hier een filmfestival bezig. Zegt die vriendin doodleuk, wat voor opdrachten ze mij zou geven. Ik zeg dus tegen Meneer, dat zij leuke ideeën heeft, maar ik zeg hem niet wat.

Dat vind Meneer niet leuk en zei gelijk: Wie A zegt, moet ook B zeggen. Nou sorry Meneer, maar ik ga niet letterlijk vertellen, wat ze mij vertelt.

Nu zegt Meneer, dat hij het er wel bij mij eruit zal slaan. Hahaha, ik wens hem daarbij veel succes toe. Nu hoop ik maar, dat de cane nog niet binnen is. Oepsie!!!!

Zij is sadistisch en zit vol ideeën. Meneer heeft hier wel oren naar. En ik…? Ik houd mijn mond maar weer dicht.

Tsja, wie A zegt…

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

SlavinJet

BDSMforyou lijn

Geef een antwoord