Uit het dagboek van… SlavinJet #blog65

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Eerste contact

Tsja, zo heb ik A gezegd naar mijn Meneer toe, over een Meesteres. Meneer vond, dat ik ook B moest zeggen. Ik heb mijn mond gehouden. Maar ja, de Meesteres ging hier reageren, dus Meneer wist genoeg en heeft nu zelf B gezegd.

Ja ja, echt waar!! Hij heeft haar een bericht gestuurd. En zij…? Zij heeft er 1, met alle liefde natuurlijk, teruggestuurd. Het eerste contact is dus gelegd. Ze mailen nu met elkaar. Ze kan mijn Meneer nu voorzien van tips. Tips om mijn Meneer misschien wat sadistischer te maken.

En ik…? Ik wacht het nu allemaal maar af. Tegenhouden kan ik toch niet meer. Ze gaan hun gang maar. En als ik eerlijk mag zijn…? Vind het eigenlijk ook wel grappig. Zo zie ik mijn Meneer ook veranderen. Veranderen voor mij, dat is toch wel grappig…?

Meneer en ik zijn nu ruim 2 maanden samen. We gaan elkaar steeds beter kennen en aanvoelen. En dat is leuk en uitdagend. Meneer staat ook open, om nieuwe dingen te leren. Hij heeft er ook echt lol in en dat vind ik weer leuk om te zien.

Een D. vindt het altijd leuk om zijn sub te zien groeien. Maar deze sub vindt het ook heerlijk om haar Meneer te zien groeien. Zo groeien we steeds dichter naar elkaar toe en dat voelt goed, dat voelt gewoon zalig. En dan besef ik weer opnieuw, wat een bofkontje ik toch ben. Het bofkontje van Meneer.

Het eerste contact is gelegd. Ik wacht verder maar weer af. Zou Meneer ook echt sadistisch kunnen zijn? Zou het ergens ook in hem zitten…? Ik ben benieuwd, heel erg benieuwd. Ik denk, dat ik nog een hele leuke en spannende tijd met Meneer tegemoet ga.

Het eerste contact…

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

SlavinJet

BDSMforyou lijn

Geef een antwoord