Uit het dagboek van… SlavinJet #blog66

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Meneer weer zien

Gisteravond was het eindelijk zover. Meneer kwam weer op bezoek, na 2 weken, wat voor mij een eeuwigheid leek te duren.

Vanavond stond in het teken van lust. Vooral mijn kontje, vandaar dat ik met de buttplugs moest oefenen.

We gingen eerst thee drinken, maar voordat mijn glas leeg was, mocht ik uit de kleren en op mijn knieën voor Meneer. Dat deed ik maar wat graag. Meneer kwam achter mij staan en ik voelde zijn handen over mijn lichaam gaan. Wat heerlijk om weer te mogen voelen.

Hij trok aan mijn tepels en draaide ze rond. Dat voelde ik wel. Ik werd geblinddoekt en mocht op handen en knieën. Ik kreeg een paar slagen met de hand, maar niet te hard. Waar ik niet op gerekend had, was dat hij ook de flogger had meegenomen. Echt hard slaan kon niet i.v.m. geluidsoverlast, maar wat heerlijk om hem weer te mogen voelen.

Opeens stond Meneer port te drinken. Ik zag niks, maar hoorde het wel. Ik voelde Meneer zijn mond op de mijne, opende hem en kreeg zo port uit zijn mond in de mijne. Doorslikken durfde ik niet, wist niet of dat mocht. Ik hoorde niks, dus slikte toch maar. Nog nooit heb ik uit iemand zijn mond gedronken!

Meneer stopte de kleine buttplug in mijn kont. Hij ging met mijn kutje aan de gang. Dat vond ik wel lekker. Na een tijdje gingen we naar de slaapkamer. Meneer mistte de grote buttplug. Ik zei niks. Meneer dacht, dat ik hem verstopt had, maar hij lag gewoon in de woonkamer, hahaha… Sorry Meneer.

Omdat ik niks zei, kreeg ik klappen in mijn gezicht. Meneer trok aan mijn haren, maar ik bleef stil. Voor ik er erg in had, zat ik opeens op de grond voor Meneer. Ik moest Meneer gaan pijpen, deepthroat. Niet mijn ding. Hapte al snel naar adem. Op bed gingen we verder.

Daarna mocht ik zijn pik nog in mijn kutje voelen, totdat hij was klaargekomen. Ik was helaas niet klaargekomen. Meneer was moe, dus we gingen naar bed.

De volgende ochtend was ik het eerste wakker. Meneer lag nog lekker te slapen. Ik wilde eigenlijk nog wel klaarkomen. Zou ik het durven…? Ach, waarom ook niet, Meneer lag duidelijk nog in coma. Vlak voordat ik klaarkwam, ging mijn telefoon. Ik nam op en Meneer werd wakker.

Na mijn telefoontje heb ik maar toegegeven, dat ik bijna was klaargekomen. Meneer vindt, dat ik echt hardleers ben. Maar…Ik ben toch niet klaargekomen Meneer? Helaas voor mij, ik ben wel zonder toestemming gaan spelen.

Ik heb nog even heerlijk in Meneer zijn armen mogen liggen. Daarna moest ik thee gaan zetten. Op bed zaten we gezellig thee te drinken. Daarna gingen we eruit. Ik maakte ontbijt voor ons.

In de woonkamer had ik nog snel even de grote buttplug verstopt. We hebben gezellig op de bank ontbeten en nog wat zitten praten. Meneer begrijpt nog steeds niet, waar de grote buttplug is gebleven. En ik…? Ik houd mijn mond, hahaha…

Maandag ga ik Meneer weer zien. Ik kijk er nu alweer naar uit.

Meneer, ik ben blij je weer gezien te hebben.

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie