Uit het dagboek van… SlavinJet #blog73

SlavinJet
lijn bdsm

In ‘Uit het dagboek van… SlavinJet’ lees je de openhartige woorden van een beginnende slavin. Je leest hoe ze met vallen en opstaan de weg verkent van discipline, dienstbaarheid en vernedering. Haar woorden geven op pure wijze haar gedachten, ervaringen, gevoelens en emoties weer. Mooi om te lezen, leuk om te volgen. SlavinJet vindt het leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat.

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

Meneer komt langs

Vanochtend kreeg ik bericht van Meneer dat hij er om 12.30 uur zou komen. Dat vond ik fijn. Ik ging wat opruimen. Wat was ik zenuwachtig zeg, niet normaal.

Na een tijdje kwam Meneer. We hebben zitten praten, een goed gesprek gehad. Ik had het er best wel moeilijk mee en hield het ook niet droog. Meneer trok mij even in zijn armen tegen zich aan. Ik liet mij toen even echt gaan, ik had het nodig.

Na het gesprek gingen we lunchen. Echt honger had ik nog niet en had moeite om mijn brood weg te krijgen.

Na de lunch was het droog en we besloten om even naar het strand te gaan. Wat heerlijk om zo dichtbij het strand te wonen. We hebben heerlijk op het strand gelopen. Onderweg hebben we ergens nog wat gedronken. Daarna gingen we terug naar de auto.

Ik dacht, Meneer brengt mij naar huis en gaat ook naar huis. We hadden verder ook niks afgesproken.

Opeens vroeg Meneer, wat ik met het eten ging doen. Ik had nog geen plannen. Meneer zette mij thuis af, moest thuis even wat gaan doen, zou dan boodschappen gaan halen en bij mij komen eten. Dat vond ik erg leuk.

Na een tijdje belde Meneer op. Of ik ook een pizza lust. Ja hoor, dat lust ik wel. Snel ging ik de tafel dekken. Even later kwam Meneer met de pizza’s. We hebben gezellig zitten eten. Nu had ik echt wel honger hoor.

Na het eten mocht ik uit de kleren. Ik moest de grote buttplug inbrengen, in bijzijn van Meneer. Verschrikt keek ik Meneer aan, of dit echt serieus moest. Zijn gezicht vertelde mij, dat hij dit echt serieus meende. Met een knalrood hoofd deed ik de buttplug in, wat natuurlijk niet vlekkeloos lukte.

We hebben nog even gespeeld. Dat vond ik heerlijk en genoot er volop van. Na een tijdje mocht ik bij Meneer komen zitten. Op zijn schoot, in zijn armen, zat ik heerlijk tegen Meneer aan. Ja, dit had ik even nodig. Mijn onzekerheid smolt weg.

Eind van de week gaan we weer echt spelen. Daar kijk ik erg naar uit. Dan mag ik al mijn straffen in ontvangst gaan nemen. Ik heb het nodig, ik wil het voelen. Ik wil weer de rust in mijn lichaam krijgen.

Meneer gaat nadenken voor nieuwe regels voor mij. Regels waar ik een houvast aan heb. Regels die mij verder kunnen helpen met groeien in deze wereld.

Meneer ging weer naar huis. Ik heb erg genoten vandaag.

Bedankt Meneer voor het goede gesprek vandaag.
Bedankt Meneer voor je aandacht vandaag.
Bedankt Meneer dat je er voor mij was vandaag.
Bedankt Meneer dat je zoveel moeite voor mij neemt.

Ik ben blij met mijn super lieve Meneer…

Meer informatie

Meer blogs van SlavinJet
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn

Geef een reactie