Oproepjes: Ik zoek een…

Regelmatig krijg ik de vraag: “Weet u misschien een goede Meesteres?” of andersom “Weet jij misschien een goede sub?”. Aan beide kanten kan de zoektocht soms lastig zijn en toch hopen we allemaal die ene speciale te ontmoeten. Of dat nu een sub, Meesteres, Meester, slaaf, slavin, gever, ontvanger, rope bunny, little boy/girl, Sissy, Daddy, Mommy, paypig of Findomme is. Door steeds die repeterende vragen, van alle kanten, waar ik uiteindelijk niet zoveel mee kon, ontstond het idee om op deze site jullie de gelegenheid te geven een oproepje te plaatsen. De site wordt immers duizenden keren per maand bezocht door mensen, met – net als jij – interesse in BDSM en misschien ook een (speel)partner zoeken. Ik hoop jullie met de rubriek “Oproepjes“, dichter bij elkaar te brengen.

Oproepjes: Ik zoek een...

Hoe werkt het?

Eigenlijk is het heel simpel. Je stuurt een mail naar oproepjes@bdsmforyou.nl. In deze mail zet je direct de advertentietekst. Deze bestaat uit:

Je naam (mag natuurlijk een schuilnaam zijn)
Leeftijd
Een emailadres (dat een geïnteresseerde kan gebruiken om je te benaderen aan de hand van je oproep, maak hier eventueel een speciaal mailadres voor aan)
Je oproep (beschrijf hierin duidelijk wie je bent, wat iemand kan verwachten en wat je hoopt te vinden).
Een foto (naaktfoto’s zijn niet toegestaan)

Zodra wij je mail hebben ontvangen, krijg je van ons een bericht terug met een betaalverzoek (Tikkie of Paypal) voor 15 euro plaatsingskosten. Na het ontvangst van deze betaling, plaatsen we zo snel mogelijk je oproepje. De oproep blijft gedurende één kalendermaand op de site staan. Daarna verwijderen we je oproep, om vervuiling tegen te gaan. Zo ben je altijd verzekerd van actuele oproepjes. Mocht je onverhoopt na een maand toch nog niemand hebben gevonden, dan kun je uiteraard altijd op een later moment weer een nieuwe oproep plaatsen.

Voorwaarden

Alleen personen ouder dan 18 jaar mogen gebruik maken van deze service.
De redactie van BDSMforyou.nl is op geen enkele manier aansprakelijk voor de reacties die worden verstuurd en/of voor de inhoud van de oproep.
Wij kunnen niet garanderen dat je een reactie gaat ontvangen op je oproep.
Commerciële oproepjes worden niet geplaatst.
Er worden géén externe links toegevoegd aan je oproep.

Geniet van eenmalige lanceringskorting!

Om deze mogelijkheid te vieren, bieden we de eerste tien inzendingen deze service eenmalig GRATIS aan! Dit geldt alleen voor de eerste tien oproepjes, dus wees er heel snel bij!

Meesteres Moriah

Meer informatie

De oproepjes

Bronvermelding

Tekst: Meesteres Moriah
Afbeelding: BDSMforyou

BDSMforyou lijn