BDSM Workshop voor single dominant

Misschien ben je, net als ik destijds was, op zoek naar de weg een goede Meester of Meesteres te worden. Zit er een pracht van een dominant in je verborgen en mis je alleen dat kleine duwtje in je rug, dat laatste stukje zelfvertrouwen. Iemand die de schroom van je weg blaast, iemand met wie je op een veilige manier kennis kan maken met de verschillende attributen. Want je pakt niet ‘zomaar’ een zweep om iemand mee te slaan en je zet ook niet ‘zomaar’ elektro op je partner/sub en hoeveel zweepslagen kun je iemand geven? Deze BDSM workshop voor single dominant zou zomaar de laatste schroom bij je weg kunnen nemen!

BDSM Workshop voor single Dominant

BDSM Workshop voor single dominant

Tijdens deze BDSM workshop voor single dominant, leer je dat het begrip BDSM erg breed is, dat er verschillende slaven en belevingen zijn. Maar ook wordt er aandacht besteed aan veiligheid, betrouwbaarheid, materiaalkennis, loslaten van schroom, opbouw van een BDSM beleving en hygiëne. Waar moet je op letten als dominant? Waar kun je tegenaan lopen?
We gaan samen kijken wat jou het beste ligt en welke technieken daarbij komen kijken.

Uiteraard kan ik zorgdragen voor de aanwezigheid van een oefenslaaf, maar je kunt deze natuurlijk ook zelf meebrengen zodat je alles ook echt in de praktijk kunt ervaren en misschien nog het meest belangrijke: Na het volgen van deze BDSM workshop zal het vertrouwen in je zelf als dominant, absoluut gegroeid zijn! De duur van de workshop is ongeveer 3 uur.

Deze workshop is zowel geschikt voor beginnende Dominanten die dit thuis privé willen beleven, maar bijvoorbeeld ook voor beginnende Pro Dom(me)s en dames die zich bezig houden met BDSM binnen de escort. Met elkaar stellen we het programma op voor workshop, waarin zowel ruimte is voor het mentale aspect, het fysieke en het praktische.

Mijn no-go’s

Natuurlijk heb ik ook mijn grenzen. Wat je tijdens de workshops niet van mij kunt verwachten: seksuele handelingen, drugs, vleeshaken, poep- en plasseks en alles wat bij wet verboden is.

Prijs

De prijs voor de gehele workshop (max 2 personen): 475 euro.
Dit bedrag is inclusief gebruik van materiaal, een telefonisch intake gesprek vooraf en een stukje nazorg. Na afloop van de workshop krijg je/krijgen jullie een praktische handleiding mee (het boek “Hoe word ik Meesteres” t.w.v. 69,95 euro) zodat thuis alles nog eens rustig kan worden nagelezen.

Locatie

Op de dagen donderdag t/m zondag worden de workshops gegeven op een discrete locatie op Flevoland. De locatie is van alle mogelijkheden voorzien met gratis parkeermogelijkheden.

Recensies Q&A

Actuele recensies zijn te vinden op deze pagina.
Vragen? Bezoek onze Q&A voor de BDSM workshop op maat

Meesteres Moriah

Meer informatie

Actuele recensies van de BDSM workshop
Q&A BDSM workshop op maat
BDSM Workshops
BDSM workshops voor koppels
Wie ben ik?
BDSM workshops voor de single sub

Bronvermelding

Tekst: Meesteres Moriah
Afbeelding: 123rf.com

BDSMforyou lijn