BDSM workshop – Wie ben ik?

Ik snap best dat het boeken van een workshop een tikkeltje spannend kan zijn. Want met wie krijg je te maken? En waar kom je terecht? Vandaar een korte introductie, want wie ben ik? Ik ben Meesteres Moriah. Een Femdom Meesteres, met een natuurlijke dominantie, een sterke eigen wil en een gezonde sadistische inslag. Ik heb plezier in mijn BDSM-belevingen en zie deze niet als spel, maar als pure romantiek in een overtreffende trap van liefde.

En wat wil jij?

Wie ben ik?

Voor mij zit BDSM verscholen in het evenwicht tussen klein en groot. Soms in een bijna onzichtbare spanning tussen de D en de s, een klein gebaar, een ogenschijnlijke onschuldige opdracht, een oogopslag en soms – in de intimiteit en veiligheid van de vier muren – in het uitbundige waarbij touwen, kettingen en klemmen gedachten vleugels geven, om vrij te kunnen vliegen. Zowel de Meesteres als de slaaf, de Meester of slavin.

BDSM vertelt mij een verhaal over uitwisseling van passie en pure energie. Mijn passie die zichtbaar wordt in de rode striemen in zijn huid of brandende tepels; maar ook zie ik het weerkaatsen in de verlangende, dienende, soms zelfs smekende ogen van de slaaf. Hunkerend naar de uiting van zijn overgave, sidderend en kronkelend in zijn pijn. Zijn prachtige cadeau aan mij, dat ik met respect en liefde aanvaard.

Mentale beleving

BDSM is met name een mentale beleving, welke zijn oorsprong vindt in een basis van liefde en vertrouwen. Een oprechte beleving tussen twee mensen, die elkaar aanvoelen, aanvullen, accepteren en waarderen in elkaars ‘anders zijn’. Onlosmakelijk met elkaar verbonden in de beleving. Samen de diepte en hoogte bepalen, waarbij je als in een symbiose, elkaar versterkt.

Wat is BDSM voor mij?

BDSM is voor mij geen spel, maar iets dat – sinds ik het heb ‘gevonden’ – onlosmakelijk aan mij is verbonden en mij compleet maakt. Jaren geleden had ik iets afgeleerd – omdat mijn omgeving dat beter vond – wat onlosmakelijk aan mij verbonden was. Door het accepteren van mijzelf als totaal, voel ik mij gelukkiger en sta ik (nog) sterker in het leven. Sinds de omarming en acceptatie van mijn beide kanten, kan ik het geluk en de rust uit mijzelf halen, zonder daar een ander voor nodig te hebben.

Mijn leven lang ben ik op zoek geweest naar ‘iets’, altijd zocht ik dit bij een ander. Inmiddels weet ik dat ik eigenlijk op zoek was naar mijzelf, of op z’n minst een deel van mijzelf…
Voor mij is BDSM inmiddels een levensstijl wat door alle dagen vloeit, zonder overheersend te zijn of mijn blik op de werkelijkheid te verliezen. Mijn ‘andere kant’ hoort immers net zo goed bij mij en ‘leven’ is meer dan BDSM alleen.

Magie van BDSM

Gedurende mijn zoektocht naar de verklaring van de magie van BDSM heb ik veel gesprekken gevoerd. Ieder gesprek, ieder woord, iedere ervaring heb ik proberen te doorvoelen en de emotie erachter proberen te vangen. Door al deze ervaringen heb ik mijzelf uiteindelijk als volledig terug gevonden en geaccepteerd. Ik was niet afwijkend. Ik was gewoon ik.

Tijdens de vele gesprekken kwam ik mensen tegen die – net als ik – ook zoekende waren naar hun volledige zijn, last hadden van schroom of moeite hadden het specifieke verlangen of fetisj in zichzelf te verklaren.
Zij waren voor mij uiteindelijk de inspiratie om alles wat ik heb geleerd, wederom uit te dragen. Enerzijds met deze website, mijn schrijfsels en het geven van deze workshops.

Iedereen heeft immers het recht zichzelf te zijn! Ook jij!

Recensies Q&A

Actuele recensies zijn te vinden op deze pagina.
Vragen? Bezoek onze Q&A voor de BDSM workshop op maat

Meesteres Moriah

Meer informatie

Actuele recensies van de BDSM workshop
Q&A BDSM workshop op maat
BDSM Workshops
BDSM workshops voor koppels
De BDSM workshops voor de single sub
BDSM workshops voor single Dominant

Bronvermelding

Tekst: Meesteres Moriah
Fotografie: Art of Pictures

BDSMforyou lijn