BDSM Workshop voor single sub

Heb je nog niet je Meesteres of Meester gevonden, maar wil je voorzichtig op ontdekkingstocht? Misschien weet je nog niet helemaal wat je eigenlijk leuk vindt binnen de wereld van BDSM, en zou je het liefst een en ander op een veilige en rustige manier willen ervaren? Dan is deze BDSM workshop voor de single sub perfect voor jou. In een rustig tempo en op veilige wijze, kan ik je aan verschillende ervaringen laten proeven en ervaren. Zonder dat er van jou wordt verwacht dat je je gedraagt als ‘de perfecte sub of slaaf’.

BDSM Workshop voor single sub

BDSM workshop voor single sub

Ik kan je leren wat een Meesteres van jou verwacht en hoe jij je behoort te gedragen, maar er is vooral ruimte voor het mentale gesprek. Dit is dus géén sessie maar in deze BDSM workshop kun je volledig aangeven, wat je wilt ervaren en tussendoor vragen stellen. Je kunt ook een workshop boeken als je (bijvoorbeeld) een specifiek spelelement wilt gaan ontdekken, waar van je nog niet weet of het wel iets voor je is. We gaan dan op een rustig tempo samen op ontdekkingstocht. De duur van de workshop is ongeveer 3 uur.

Ervaren BDSM coach

Tob je met je BDSM gevoelens, dan is deze workshop perfect. Ik ben een ervaren BDSM coach en tijdens het voortraject is er veel aandacht voor het mentale gedeelte en kunnen eventuele hobbels, of emoties waar je tegenaan loopt, besproken worden. Misschien worstel je heel erg met je gevoel van acceptatie voor je volledige zijn. Ook dan is deze workshop perfect, omdat we stap voor stap gaan kijken hoe de dingen bij je binnen komen. Niet alleen fysiek maar vooral ook mentaal. Mijn doel is dat jij, na afloop, jezelf liefdevol kan omarmen als volledig. Dat je “gewoon kan zijn”. Of op z’n minst daar mooie stappen in hebt gemaakt.

En misschien accepteer jij jezelf al helemaal, maar wil je op een veilige en rustige manier kijken of een bepaald spel iets voor jou kan zijn. Ook dat is een fijne mogelijkheid. Het programma van de workshop wordt in overleg samengesteld en waar nodig – ter plekke – bijgestuurd.

Mijn no-go’s

Natuurlijk heb ik ook mijn grenzen. Wat je tijdens de workshops niet van mij kunt verwachten: seksuele handelingen, drugs, vleeshaken, poep- en plasseks en alles wat bij wet verboden is.

Prijs

De prijs voor de gehele workshop (max 2 personen): 475 euro.
Dit bedrag is inclusief gebruik van materiaal, een telefonisch intake gesprek vooraf en een stukje nazorg. Na afloop van de workshop krijg je/krijgen jullie een praktische handleiding mee (het boek “Hoe word ik Meesteres” t.w.v. 69,95 euro) zodat thuis alles nog eens rustig kan worden nagelezen.

Locatie

Op de dagen donderdag t/m zondag worden de workshops gegeven op een discrete locatie op Flevoland. De locatie is van alle mogelijkheden voorzien met gratis parkeermogelijkheden.

Recensies Q&A

Actuele recensies zijn te vinden op deze pagina.
Vragen? Bezoek onze Q&A voor de BDSM workshop op maat

Meesteres Moriah

Meer informatie

Actuele recensies van de BDSM workshop
Q&A BDSM workshop op maat
BDSM Workshops
BDSM workshops voor koppels
Wie ben ik?
BDSM workshops voor single dominant

Bronvermelding

Tekst: Meesteres Moriah
Afbeelding: 123rf.com

BDSMforyou lijn