BDSM Workshop voor single sub

Heb je nog niet je Meesteres of Meester gevonden, maar wil je voorzichtig op ontdekkingstocht? Misschien weet je nog niet helemaal wat je eigenlijk leuk vindt binnen de wereld van BDSM, en zou je het liefst een en ander op een veilige en rustige manier willen ervaren? Dan is deze BDSM workshop voor de single sub perfect voor jou. In een rustig tempo en op veilige wijze, kan ik je aan verschillende ervaringen laten proeven en ervaren. Zonder dat er van jou wordt verwacht dat je je gedraagt als ‘de perfecte sub of slaaf’.

BDSM Workshop voor single sub

BDSM workshop voor single sub

Ik kan je leren wat een Meesteres van jou verwacht en hoe jij je behoort te gedragen. Dit is dus géén sessie maar in deze BDSM workshop kun je volledig aangeven, wat je wilt ervaren. Je kunt ook een workshop boeken als je (bijvoorbeeld) een specifiek spelelement wilt gaan ontdekken, waar van je nog niet weet of het wel iets voor je is. We gaan dan op een rustig tempo samen op ontdekkingstocht. De duur van de workshop is ongeveer 3 uur.

Mijn no-go’s

Natuurlijk heb ik ook mijn grenzen. Wat je tijdens de workshops niet van mij kunt verwachten: seksuele handelingen, drugs, golden shower, vleeshaken, coprolangnie en alles wat bij wet verboden is.

Prijs

De prijs voor de gehele workshop (max 2 personen): 475 euro.
Dit bedrag is inclusief gebruik van materiaal, een telefonisch intake gesprek vooraf en een stukje nazorg. Na afloop van de workshop krijg je/krijgen jullie een leuke goodybag en praktische handleiding mee (in boekvorm t.w.v. 75 euro) zodat thuis alles nog eens rustig kan worden nagelezen.

Locatie

De workshops worden gegeven in de meest inspirerende SM Studio van Nederland, SM Club DOMA in Den Haag. De locatie is van alle mogelijkheden voorzien.

Meesteres Moriah

Meer informatie

BDSM Workshops
BDSM workshops voor koppels
Wie ben ik?
BDSM workshops voor single dominant

Bronvermelding

Tekst: Meesteres Moriah
Afbeelding: 123rf.com

BDSMforyou lijn