Meesteres Moriah

Meesteres Moriah
lijn bdsm

Ik ben Meesteres Moriah. Een Femdom Meesteres, met een natuurlijke dominantie een sterke eigen wil en een gezonde sadistische inslag. Ik heb plezier in mijn SM-belevingen en zie deze niet als spel, maar als pure romantiek in een overtreffende trap van liefde.

Voor mij zit BDSM verscholen in het evenwicht tussen klein en groot. Soms in een bijna onzichtbare spanning tussen de D en de s, een klein gebaar, een ogenschijnlijke onschuldige opdracht, een oogopslag en soms – in de intimiteit en veiligheid van de vier muren – in het uitbundige waarbij touwen, kettingen en klemmen gedachten vleugels geven, om vrij te kunnen vliegen. Zowel de Meesteres als de slaaf, de Meester of slavin.

BDSM vertelt mij een verhaal over uitwisseling van passie en pure energie. Mijn passie die zichtbaar wordt in de rode striemen in zijn huid of brandende tepels; maar ook zie ik het weerkaatsen in de verlangende, dienende, soms zelfs smekende ogen van de slaaf. Hunkerend naar de uiting van zijn overgave, sidderend en kronkelend in zijn pijn. Zijn prachtige cadeau aan mij, dat ik met respect en liefde aanvaard.

BDSM is met name een mentale beleving, welke zijn oorsprong vindt in een basis van liefde en vertrouwen. Een oprechte beleving tussen twee mensen, die elkaar aanvoelen, aanvullen, accepteren en waarderen in elkaars ‘anders zijn’. Onlosmakelijk met elkaar verbonden in de beleving. Samen de diepte en hoogte bepalen, waarbij je als in een symbiose, elkaar versterkt.

Wat is BDSM voor mij?

BDSM is voor mij geen spel, maar iets dat – sinds ik het heb ‘gevonden’ – onlosmakelijk aan mij is verbonden en mij compleet maakt. Jaren geleden had ik iets afgeleerd – omdat mijn omgeving dat beter vond – wat onlosmakelijk aan mij verbonden was. Door het accepteren van mijzelf als totaal, voel ik mij gelukkiger en sta ik (nog) sterker in het leven. Sinds de omarming en acceptatie van mijn beide kanten, kan ik het geluk en de rust uit mijzelf halen, zonder daar een ander voor nodig te hebben.
Mijn leven lang ben ik op zoek geweest naar ‘iets’, altijd zocht ik dit bij een ander. Inmiddels weet ik dat ik eigenlijk op zoek was naar mijzelf, of op z’n minst een deel van mijzelf…
Voor mij is BDSM inmiddels een levensstijl wat door alle dagen vloeit, zonder overheersend te zijn of mijn blik op de werkelijkheid te verliezen. Mijn ‘andere kant’ hoort immers net zo goed bij mij en ‘leven’ is meer dan BDSM alleen.

Gedurende mijn zoektocht naar de verklaring van de magie van BDSM heb ik veel gesprekken gevoerd. Ieder gesprek, ieder woord, iedere ervaring heb ik proberen te doorvoelen en de emotie erachter proberen te vangen. Door al deze ervaringen heb ik mijzelf uiteindelijk als volledig terug gevonden en geaccepteerd. Ik was niet afwijkend. Ik ben gewoon ik.
Tijdens de vele gesprekken kwam ik mensen tegen die – net als ik – ook zoekende waren naar hun volledige zijn, last hadden van schroom of moeite hadden het specifieke verlangen of fetisj in zichzelf te verklaren.
Zij waren voor mij uiteindelijk de inspiratie om alles wat ik heb geleerd, wederom uit te dragen. Enerzijds met deze website, mijn schrijfsels en het geven van deze workshops.

Iedereen heeft immers het recht zichzelf te zijn!

Extra informatie

Femdom – Wat is het?

BDSMforyou lijn

Een reactie

  • Ik ben Bertus Houw van Leer en Fitisjes als maar strak is Beetje pijn ben zoekende en lees hier eerst maar een beetje over BDSM en ik heb Hulp op dit gebied nodig wat is wijs hoe begin je ik speel natuurlijk ook wel is weet ook niets of dom of sub ben 70 jaar dus als ik nog iets wil op gebied BDSM moet ik nu Open zijn daarom vraag ik hier hoe en kan ik mijn vrouw heeft hier niks mee Jammer misschien als wij beetje meer kennis en er over gaan babbelend en als spel zo er in proberen er een BDSM als spel bij ons ik ben wel die dit mooi vind en kijk hier veel naar en zoekende hoop dat lees baar is en dat ik een beetje geholpen om mijn schroom over wind Grote Mond Klein Hartje Bedankt en hoop tot mails Liefssssssssssssssss Bertus

Geef een reactie