BDSM boekenhoek (boeken van Meesteres Moriah)

BDSM vormt een groot onderdeel van het leven van Meesteres Moriah. Zowel als Pro Dom als in haar privé leven als Femdom lady. Voor Meesteres Moriah is BDSM een overtreffende trap van liefde of liefhebben. Zij zet zich actief in om de (buiten)wereld kennis te laten maken met de kracht en pracht van BDSM. Want onbekend, maakt onbemind. Dit doet ze onder andere met het geven van workshops, lezingen, informatieve websites (BDSMforyou.nl, Meesteres Moriah.nl en Femdom-Lifestyle.nl), e-learnings, coachgesprekken en dus ook met het schrijven van boeken.

In deze boekenhoek vind je alle BDSM boeken die zij tot nu toe heeft uitgebracht.

Hardcovers


Hoe word ik Meesteres. Handboek voor de beginnende Domina (hardcover)

Met het boek “Hoe word ik Meesteres” geeft meesteres Moriah haar openhartige en bijzondere zienswijze weer, vanuit haar ervaring als Meesteres en lifestyle Femdom lady. Het boek vormt een praktisch naslagwerk voor bepaalde handelingen (van Age play tot Zwepen), als kleine houvast in de wondere wereld van BDSM. Het boek informeert, op een boeiende manier waardoor de inhoud prettig leesbaar is. Het is een absolute musthave voor de beginnende of ontdekkende Domina, maar net zo goed voor hulpverleners die meer van BDSM willen begrijpen.

9789465010939 | 69,95 euro | Inkijkexemplaar | 319 pagina’s

Jay (hardcover)

Zo’n tien jaar na de lancering van het e-book “Jay” is deze mentale ontdekkingstocht nu ook als hardcover verkrijgbaar. ‘Jay’ vertelt het fragiele verhaal van de kwetsbare mentale ontdekkingstocht van een beginnende Femdom Meesteres in de wereld van BDSM. De persoonlijke hoofdstukken over deze ontdekkingstocht worden afgewisseld met rauwe BDSM fantasieën, waardoor de balans – waar alles binnen BDSM om draait – nog eens extra wordt benadrukt. De rauwe fantasieën worden gedeeld in opwindende verhalen, die de spanning weten te vangen tussen fictie en werkelijkheid.

9789465012926 | 39,95 euro | Inkijkexemplaar | 190 pagina’s

De overtreffende trap van liefde heet BDSM (hardcover)

Naast het succes van het e-book “De overtreffende trap van liefde heet… BDSM” zijn deze prachtige en inspirerende BDSM gedichten, voorzien van sfeervolle foto’s en opnieuw uitgebracht in een hardcover editie. Om zelf bij weg te dromen of aan iemand cadeau te geven.

Misschien is BDSM op zichzelf al poëzie en zijn de mooiste sonnetten hoorbaar in het ritme van de zweep.

9789465011875 | 39,95 euro | Inkijkexemplaar | 122 pagina’s

E-books


Jay (e-book)

‘Jay’ vertelt het fragiele verhaal van de kwetsbare mentale ontdekkingstocht van een beginnende Femdom Meesteres in de wereld van BDSM. De persoonlijke hoofdstukken over deze ontdekkingstocht worden afgewisseld met rauwe BDSM fantasieën, waardoor de balans – waar alles binnen BDSM om draait – nog eens extra wordt benadrukt. De rauwe fantasieën worden gedeeld in opwindende verhalen, die de spanning weten te vangen tussen fictie en werkelijkheid.

9789402136807 | 12,50 euro

De overtreffende trap van liefde heet BDSM (e-book)

Misschien is BDSM op zichzelf al poëzie en zijn de mooiste sonnetten hoorbaar in het ritme van de zweep. Voor mij is BDSM de overtreffende trap van liefde. Misschien zelfs wel de puurste. Deze bundel bevat een verzameling BDSM gedichten, die de belevingswereld en diepere lagen weet te vangen. Diverse kanten van BDSM worden met deze inspirerende gedichten beschreven in dit boek.

9789402136838 | 7,50 euro
BDSMforyou lijn