Oproepjes, zoeken en gevonden worden

Wil jij ook een oproepje plaatsen? Kijk dan snel op deze pagina hoe je dit moet doen! Reageren op één van de oproepjes kan via het mailadres dat bij de oproepjes vermeld staat. Als je reageert op een oproep van een ander, wees altijd vriendelijk en beleefd. Uiteindelijk zijn we allemaal in basis gelijkwaardig en kan er pas sprake zijn van een ogenschijnlijke ongelijkwaardigheid binnen een D/s, nadat jullie dit allebei zijn overeen gekomen. Houd dus altijd rekening met de SSC.

Oproepjes

Oproepjes

Onderdanig slaafje wil graag gekeurd worden

Snarf
61 jaar
snarf2612@gmail.com

Een onderdanig en gehoorzaam slaafje, die graag gekeurd wil worden,  om vervolgens als een echt slaafje, alles te doen wat hem opgedragen wordt. Ik doe huishoudelijk werk , diverse klussen, maar ook seksuele opdragen is geen probleem.  Bi man, 183 cm. 85 kilo. geschoren, verder een haarloos lichaam. beschikbaar, voor mannen, vrouwen, stellen, of anders. Woont vlakbij Rotterdam, maar ontvangt niet.

Geplaatst op: 19 mei 2024

lijn bdsm

Handige Harry zoekt een switch fetisj meid

Dirk
59 jaar
rodetdirk@outlook.com 

Verzorgd, beleefd, respectol, zorgzaam, sociaal, luisterend oor, gevoelens zijn belangrijk, handige harry: horreca, tuinonderhoud,  harde werker. Maar nog meer culture lover. Ik lees graag en wil op de hoogte blijven. Daarom goede gesprekspartner.

Ik ben pedagogisch geschoold. 

Zoek een switch fetisj meid. Onderdanig of dominant.

Geplaatst op: 17 mei 2024

lijn bdsm

Op zoek naar een vrouw met een strikte hand

Emile
58 jaar
femdomtraineeemile@hotmail.com

Slanke Nederlandse man zoekt een vrouw met een strikte hand die het fijn vindt om gediend te worden. Heb jij een dominant randje en wil je op z’n tijd de beschikking over een personal assistent hebben, twijfel dan niet : een PM kan altijd. Wil je key-holder zijn voor 1 dag dan is dat ook iets waar ik al mee gediend zou zijn. Omgeving: Midden Nederland.
Wil je me mij in contact komen? Of wil je een keer ergens koffie drinken (met gebak!) Stuur dan een aardig e-mailtje.

Even voor de duidelijkheid: Er schijnt bij een aantal vrouwen een compleet foutieve interpretatie te zijn van het begrip Koffie drinken: ==> Er is mij verteld dat zij “Koffie drinken” lezen als een code-woord! En die code interpreteren zij als: Afspreken in een hotel, wijn drinken en seks hebben. Welnu dames die code bedoel ik dus niet! Bij mij is koffie drinken nog echt Old Skool.

Ik ben 1,92 m lang, slank, geen buik, volledig geschoren, niet roker, geen alcohol, geen tatoeages en absoluut geen drugs. Gewoon een gelukkige man in een fit lichaam die ook nog eens gek op dansen is. Goed geschapen (…ik ben er blij mee..!) en momenteel actief bezig met ball stretching omdat ik dol ben op laag hangende ballen. Ach zo heeft iedereen zo zijn eigen fetish. Op fetlife heb ik ook een profiel voor nog meer informatie:  Femdomtrainee.

Mijn insteek is om eerst vanuit gelijkwaardigheid een goed contact op te bouwen.  Van daaruit kijken we gewoon of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Ik denk dat die volgorde het beste werkt. Ik kijk uit naar jullie reacties.

Geplaatst op: 12 mei 2024

lijn bdsm

submissive zoekt een Meesteres

Geen foto bij oproepjes

Bert
63 jaar
waveride1@outlook.com

Ik ben een sportieve en slutty sub. Klaar voor gebruik en misbruik van je lusten. Al een tijdje ben ik zoekend naar een vrouwelijke dominante meesteres. Ik woon in de buurt van Zuid Holland / Utrecht. Op Fetlife bekend als Robisl.
Massage is mijn hobby geworden en oefening baart kunst. Het is fijn om iemand te zien genieten. Ik zou een Meesteres hier absoluut mee kunnen verwennen.

Ik ben er achter gekomen dat ik CBT heel fijn vind, zeker wanneer ik machteloos ben vastgebonden. Eventueel aangevuld met anaalgebruik. Als slutty sub houd ik er zeker van om seksueel misbruikt te worden en te gehoorzamen aan een Dominante Meesteres . Maar waar is ze?

Geplaatst op: 12 mei 2024

lijn bdsm

Dominante dame zoekt masochistische onderdanige man

Geen foto bij oproepjes

Yvon
57 jaar
yvon_1966@hotmail.com

Charmante leuke vrouw van middelbare leeftijd zoekt een leuke masochistische onderdanige man.

Op Fetlife ben ik Yvon66 in mijn profiel staat het een en ander over mij te lezen. Ik zou het leuk vinden als je in een straal van 50 km in de buurt woont van Leiden.  Ben in eerste instantie niet op zoek naar een vaste relatie maar je weet nooit hoe iets loopt, het draait om de klik. Laten we kijken of we samen die bdsm vriendschap kunnen opbouwen.

Geplaatst op: 11 mei 2024

lijn bdsm

TPE slaaf biedt zich aan

Mark bij oproepjes

Mark
24 jaar
Markavers@outlook.com

Bedankt dat U mij oproep leest. Dat verdien ik helemaal niet.

ik ben op zoek naar een vaste Meesteres die ik als totaal slaafje mag dienen. ik heb veel ervaring als slaaf heb eerder 8 real sessies gehad. Nu ben ik op zoek naar een Meesteres die ik als totale slaaf mag dienen. Een soort van TPE.

ik ben 24 jaar oud bruin haar en zeer onderdanig. Mag ik Uw slaafje worden en U dienen Meesteres?

Geplaatst op: 11 mei 2024

BDSMforyou lijn