Adverteren op BDSMforyou, ook wat voor jou?

Heb je interesse te adverteren op deze website? Bijvoorbeeld als webshop van kinky speelgoed, als Pro Dom of misschien als video-streamer? Met mijn lange ervaring als Pro Dom weet ik de doelgroep goed te benaderen en als geboren dominant/sadist en actief liefhebber van BDSM (in de brede zin van het begrip) schrijf ik uit passie en enthousiasme.

Adverteren op BDSMforyou, ook wat voor jou?

Uitdragen van informatie

Voor mij is BDSM geen spel, het maakt onderdeel uit van mijn volledige zijn. Ik draag BDSM uit als onderdeel van mijn bestaan. Daarom vind ik het belangrijk de wereld te laten zien hoe mooi, liefdevol en intens BDSM: is. Dit doe ik onder andere met het liefdevol uitdragen van enorm veel informatie op deze site, maar bijvoorbeeld ook door coaching, lezingen en mijn boeken.

Naast mijn passie voor BDSM heb ik ook ruim 20 jaar ervaring in het schrijven van (commerciële) blogs. Teksten die voldoen aan de hoge (en steeds veranderende) SEO-eisen.

Adverteren

Wil je adverteren op onze site? Dat kan. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Mogelijkheden op gebied van adverteren

Product bespreking
Boekrecensie
Bannering
Advertorial
Bezoekersacties
Winactie
Partyreview

Teksten kunnen worden aangeleverd maar ook door onszelf worden geschreven.

Tarieven

Wij hanteren aantrekkelijke tarieven, informeer hier vrijblijvend naar. Als onze commerciële content voldoet aan de hoge standaard SEO-eisen en dat zie je terug in de zoekresultaten van de zoekmachines. Ontdek het zelf!

BDSMforyou lijn