BDSM Workshop voor koppels

Wil je wegdromen in de wereld van 50 tinten grijs, of zelfs voorbij het grijs de wereld verkennen van 50 tinten rood, roder, roodst? Misschien zijn jullie er nog niet mee bekend, of wellicht bewandelen jullie deze weg al, maar wil je samen een stap verder gaan. Dan is deze BDSM workshop voor koppels perfect geschikt voor jullie, vooral omdat deze workshop puur maatwerk is en volledig op jullie van toepassing. Discreet en aansluitend op jullie verlangen en nieuwsgierigheid. Misschien zelfs als boost voor jullie relatie.

BDSM Workshop voor koppels

BDSM workshop voor koppels

Aangezien er geen anderen bij de workshop aanwezig zullen zijn, is het dus ook nog eens volledig discreet. Met heldere gesprekken vooraf en met de mogelijkheid tot evaluatiegesprekken en begeleiding achteraf. Want een goede communicatie, is onlosmakelijk verbonden aan een intense BDSM beleving.

Vooraf hebben we uitgebreid telefonisch- en mailcontact, zodat jullie duidelijk kunnen aangeven wat jullie in deze workshop hopen te vinden en dat daardoor de inhoud van de workshop volledig zal aansluiten op jullie vragen en wensen. De duur van de workshop is ongeveer 3 uur.

Wat kun je verwachten?

Van de workshop kun je vooral verwachten dat je heel veel gaat doen, de nadruk ligt dus echt op “work“. Ik geef een klein beetje theoretische kennis, demonstreer dingen en vervolgens is het de bedoeling dat jullie zelf aan de slag gaan. Uiteraard onder mijn wakende oog om te kijken of alles goed gaat. Uiteraard zorg ik ervoor dat ik voldoende materiaal aanwezig is, zodat jullie van alles kunnen ontdekken en kunnen uitproberen. Precies met de dingen die jullie vooraf hebben aangegeven, dus precies naar jullie wens, passie, nieuwsgierigheid om interesse. En alles met een kinky touch!

Mijn no-go’s

Natuurlijk heb ik ook mijn grenzen. Wat je tijdens de workshops niet van mij kunt verwachten: seksuele handelingen, drugs, golden shower, vleeshaken, coprolangnie en alles wat bij wet verboden is.

Prijs

De prijs voor de gehele workshop (max 2 personen): 475 euro.
Dit bedrag is inclusief gebruik van materiaal, een telefonisch intake gesprek vooraf en een stukje nazorg. Na afloop van de workshop krijg je/krijgen jullie een leuke goodybag en praktische handleiding mee (in boekvorm t.w.v. 75 euro) zodat thuis alles nog eens rustig kan worden nagelezen.

Locatie

De workshops worden gegeven in de meest inspirerende SM Studio van Nederland, SM Club DOMA in Den Haag. De locatie is van alle mogelijkheden voorzien.

Meesteres Moriah

Meer informatie

BDSM Workshops
Wie ben ik?
BDSM workshops voor de single sub
BDSM workshops voor single dominant

Bronvermelding

Tekst: Meesteres Moriah
Afbeelding: 123rf.com

BDSMforyou lijn