BDSM Workshop voor koppels

Wil je wegdromen in de wereld van 50 tinten grijs, of zelfs voorbij het grijs de wereld verkennen van 50 tinten rood, roder, roodst? Misschien zijn jullie er nog niet mee bekend, of wellicht bewandelen jullie deze weg al, maar wil je samen een stap verder gaan. Dan is deze BDSM workshop voor koppels perfect geschikt voor jullie, vooral omdat deze workshop puur maatwerk is en volledig op jullie van toepassing. Discreet en aansluitend op jullie verlangen en nieuwsgierigheid. Misschien zelfs als boost voor jullie relatie.

BDSM Workshop voor koppels

Waarom een BDSM workshop voor koppels?

Wat doe je als je partner, na zoveel jaar huwelijk, ineens laat weten onderdanige gevoelens te hebben? Of verlangens naar pijn of chastity. Wellicht heeft hij/zij een fetisj waar je nog nooit iets van hebt gemerkt. Ineens staat jouw wereld op z’n kop, terwijl het daarvoor allemaal pais en vree leek. Dat kan een heftige periode zijn, waarbij je ineens geconfronteerd wordt met dingen waar je nooit eerder over hebt nagedacht. Maar de liefde tussen jullie is niet veranderd, dus na een tijd van bezinning besluit je om je erin te verdiepen. Het een kans te geven en het niet direct van tafel te geven. Je partner is immers nog altijd je partner. Maar hoe neem je die eerste stappen? Is het niet heel erg fout om je partner te gaan slaan? Of vast te binden of… wat het ook maar is.

Er bestaat geen goed of fout

We leren vanaf onze geboorte dat bepaalde dingen “fout” zijn. Maar het leven is niet zwart/wit. BDSM is de overtreffende trap van liefde, omdat je die ander in zijn volledige “zijn” ziet. Zowel de (maatschappelijk bepaalde) “goede” eigenschappen als de (maatschappelijk bepaalde) “slechte” eigenschappen. Maar in jullie relatie is het niet de maatschappij die bepaalt, maar zijn het jullie zelf.

In een wereld waarin alles draait om balans, zowel in de natuur als bij ons, bestaat er geen “goed” of “slecht”. Ze houden immers elkaar in balans. Dus hoe meer van het één, hoe meer van het ander. En met oog op die wetmatigheid, gaat de ware betekenis van deze woorden verloren. En dat geldt ook bij jullie. De basis is de liefde voor elkaar en die wordt alleen maar groter als je elkaar in zijn volledigheid mag aanschouwen (en kan vinden). En ja, dat kan een heftige stap zijn en soms kun je daar wat hulp bij gebruiken. Deels met coaching, maar deels ook met de praktijk. Zodat je ook kunt zien en ervaren wat het met die ander doet. Het is een proces waarbij de langzaamste partij, de snelheid bepaalt.

BDSM workshop voor koppels

Aangezien er geen anderen bij de workshop aanwezig zullen zijn, is het dus ook nog eens volledig discreet. Met heldere gesprekken vooraf en met de mogelijkheid tot evaluatiegesprekken en begeleiding achteraf. Want een goede communicatie, is onlosmakelijk verbonden aan een intense BDSM beleving.

Vooraf hebben we uitgebreid telefonisch- en mailcontact, zodat jullie duidelijk kunnen aangeven wat jullie in deze workshop hopen te vinden en dat daardoor de inhoud van de workshop volledig zal aansluiten op jullie vragen en wensen. De duur van de workshop is ongeveer 3 uur.

Wat kun je verwachten?

Als eerste is er een voortraject. Hierin wordt geïnventariseerd waar jullie nu staan, waar jullie naar toe zouden willen en denken hiervoor nodig te hebben. Soms is dit direct helder en soms kan het nodig zijn dat er alvast een paar (digitale) gesprekken (telefonisch of per mail) vooraf plaatsvinden. Bijvoorbeeld wanneer er bepaalde blokkades (zoals bijvoorbeeld schroom of angst) zijn, bij één of beiden partners, dan wordt begonnen met coaching op afstand.

Van de workshop kun je vooral verwachten dat je heel veel gaat doen, de nadruk ligt dus echt op “work“, maar altijd in combinatie met mentale begeleiding. Ook tijdens de workshop is alle ruimte voor coaching. Ik houd je continu in de gaten en anticipeer op wat ik zie en voel. Daarnaast geef ik een klein beetje theoretische kennis, demonstreer dingen. Vervolgens is het de bedoeling dat jullie zelf aan de slag gaan. Uiteraard onder mijn wakende oog om te kijken of alles goed gaat. Waar nodig geef ik tips, stuur ik iets bij en is er begeleiding op het mentale gedeelte. Want hoe voelt iets, bij beiden? En niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Het is immers belangrijk om begrip en respect te hebben voor elkaars beleving.

Volledig naar jullie wens

Uiteraard zorg ik ervoor dat ik voldoende materiaal aanwezig is, zodat jullie van alles kunnen ontdekken en kunnen uitproberen. Precies met de dingen die jullie vooraf hebben aangegeven, dus exact naar jullie wens, passie, nieuwsgierigheid om interesse. En alles met een kinky touch! Mits noodzakelijk is bijsturing van het vooraf opgestelde programma altijd mogelijk, zodat er altijd een veilige sfeer is.

Natuurlijk laat ik jullie niet vallen. Als er na een paar dagen, wanneer alle prikkels en indrukken een plekje hebben gekregen, er wellicht nog vragen zijn, dan kun je mij altijd contacten.

Mijn no-go’s

Natuurlijk heb ik ook mijn grenzen. Wat je tijdens de workshops niet van mij kunt verwachten: seksuele handelingen, drugs, vleeshaken, poep- en plasseks en alles wat bij wet verboden is.

Prijs

De prijs voor de gehele workshop (max 2 personen): 475 euro.
Dit bedrag is inclusief gebruik van materiaal, een telefonisch/digitaal intake gesprek, eventuele coaching vooraf en een stukje nazorg. Na afloop van de workshop krijg je/krijgen jullie het gloednieuwe boek “Hoe word ik Meesteres, een praktische handleiding (het boek “Hoe word ik Meesteres” t.w.v. 69,95 euro) mee, zodat thuis alles nog eens rustig kan worden nagelezen. In dit boek vind je uitgebreide informatie over allerlei spelvormen en technieken.

Locatie

Op de dagen donderdag t/m zondag worden de workshops gegeven op een discrete locatie op Flevoland. De locatie is van alle mogelijkheden voorzien met gratis parkeermogelijkheden.

Recensies Q&A

Actuele recensies zijn te vinden op deze pagina.
Vragen? Bezoek onze Q&A voor de BDSM workshop op maat
En zo ervaar ik het: Prachtige, intense en liefdevolle BDSM

Meesteres Moriah

Meer informatie

Actuele recensies van de BDSM workshop
Prachtige, intense en liefdevolle BDSM
Q&A BDSM workshop op maat
BDSM Workshops
Wie ben ik?
BDSM workshops voor de single sub
BDSM workshops voor single dominant

Bronvermelding

Tekst: Meesteres Moriah
Afbeelding: 123rf.com

BDSMforyou lijn