Actuele recensies van de BDSM workshop

Soms ontvang ik zulke lieve, enthousiaste en hartverwarmende reacties na afloop van een workshop, dat ik deze recensies graag met jullie wil delen.

Recensies workshop

Fijn ontvangst en ontspannen sfeer

Vooraf hebben we bewust voor u gekozen. We hebben uw websites gelezen en we vonden vooral de menselijke benadering erg fijn. Deze hebben we ook absoluut mogen ervaren tijdens de workshop. Vooraf had ik veel schroom en vonden we het beiden erg spannend, maar door uw begeleiding was er al heel snel een veilige sfeer. Wij vonden het vooral heel fijn dat naast alle praktische belevingen er ook veel ruimte was voor het mentale gedeelte.

Wij kijken met een grote glimlach terug. Dank u voor alles wat u voor ons heeft kunnen betekenen. Voor ons was deze workshop meer dan waardevol.

mei 2024

lijn bdsm

We kijken met heel veel plezier terug op de workshop; fijne ontvangst, ontspannen sfeer, een heel prettig contact waarin we ons gezien en begrepen hebben gevoeld, heel veel geleerd en vooral heel veel leuke, fijne, spannende, geile en nieuwe prikkels die we daarna nog regelmatig herkauwd hebben. Dank! We zijn echt blij met de match en hebben onafhankelijk van elkaar al uitgesproken dat we graag nog een keer terugkomen wanneer we wat meer stappen hebben gezet met alles wat je ons aangereikt hebt.
Heel verrassend trouwens dat we echt nieuwe dingen hebben ervaren en meegenomen die we nu waarderen terwijl we van tevoren daar niet zoveel bij voelden, zoals de folie en de body bag. Dat zijn echt gouden vondsten geweest.
Ik vond het fijn. Ik vond het ook fijn om zo te delen, stil te staan bij belevingen. Er zijn daarna weer wat stappen in mezelf gezet waar ik blij mee ben, groei.

april 2024

lijn bdsm

Inspirerend en leerzaam

Dank voor de prachtige workshop. We hebben enorm veel geleerd, zelfs het voortraject was heel inspirerend en leerzaam. Inmiddels genieten we nu thuis regelmatig van ons spel en de tools die we hebben meegekregen. Ik merk dat we steeds verder groeien in onze rollen. Erg fijn dit te mogen ervaren en we willen u hiervoor enorm bedanken.

maart 2024

lijn bdsm
Meesteres Moriah

Meer informatie

Q&A BDSM workshop op maat
BDSM Workshop voor koppels
BDSM Workshops
Wie ben ik?
BDSM workshops voor de single sub
BDSM workshops voor single dominant

Bronvermelding

Tekst: Meesteres Moriah
Afbeelding: 123rf.com

BDSMforyou lijn