De rozenceremonie van Mrs Moriah en sub 2Bees

Tekst van onze rozenceremonie
lijn bdsm

Mijn sub en ik hadden direct een enorme klik, zelfs nog voor we elkaar hadden gezien. We wisten direct: dit zou heel speciaal worden. Dit voelde als ‘voor altijd’. En dat klopte ook… Niet alleen op gebied van BDSM, maar wij kunnen elkaar in alle lagen goed vinden. Hij is precies wat ik ooit hoopte te vinden en dat geldt andersom voor hem. Vanaf het eerste moment zijn we onafscheidelijk en genieten we van elkaars gezelschap. Nog steeds worden we iedere ochtend met een grote glimlach naast elkaar wakker en zijn we blij dat er een nieuwe dag is aangebroken, die we in elkaars gezelschap mogen beleven. Hij is de glimlach op mijn gezicht…

Liefde moet worden gevierd

Ruim twee jaar na onze ontmoeting, willen wij onze liefde vieren. Niet met zomaar een feestje, maar met een prachtige rozenceremonie, in aanwezigheid van onze meest dierbare BDSM-vrienden. Speciaal hiervoor hadden we een prachtig herenhuis gehuurd in het idyllische en heuvelachtige Limburgse landschap.

Goodybags

Voor alle Dames had ik in samenwerking met BDSMstore leuke goodybags geregeld. Deze stonden klaar in de verschillende kamers, als warm welkom. Uiteraard lag er in de slavenkamer niks. Zij waren er slechts om ons te dienen en het de aanwezige Dames volledig naar de zin te maken.
Zij moesten dienstbaar zijn, ons diner verzorgen en hun lichaam beschikbaar stellen voor ons plezier. En plezier hadden we…

De rozenceremonie van Mrs Moriah en sub 2Bees
De rozenceremonie van Mrs Moriah en sub 2BeesDe rozenceremonie van Mrs Moriah en sub 2BeesDe rozenceremonie van Mrs Moriah en sub 2Bees

Heerlijk Femdomdiner

Na een heerlijk diner waar de Dames konden genieten van een heerlijke salade, hun biefstuk naar binnen konden zuigen en zich konden overgeven aan de zoete verleiding van chocolade taart en Panna cotta moesten de slaven het doen met een broodje knakworst. Verschil moet er zijn. Zij waren er immers om ons te dienen en verwennen. Sommige slaven kregen wat extra’s, hun billen mochten kennismaken met mijn cane. Uiteraard verdiend.

De rozenceremonie

De rozenceremonie werd begeleid door een goede vriendin van ons, Madam Jeanet. Geen onbekende binnen de BDSM-scene (zij organiseert onder andere praatgroepen voor BDSM Dames). Samen hebben wij de uiteindelijke rozenceremonie geschreven. De tekst van de volledige ceremonie, kun je hier vinden.

Het moment was prachtig en er is menig traantje weg gepinkt. Zelfs de fotograaf ging zo op in het moment, dat hij soms vergat te fotograferen. Maar het maakte niet uit, want deze prachtige ceremonie staat voor altijd in onze herinnering.

Tekst van onze rozenceremonie

De rozenceremonie van Mrs Moriah en sub 2Bees

Speelplezier

Na afloop van de ceremonie was er volop ruimte voor plezier. De schaars geklede slaven liepen immers niet voor niets rond en speelgoed was er voldoende meegenomen. Er stond zelfs een bench klaar. Nooit geweten dat daar zelfs twee (volwassen) personen tegelijk in konden worden opgesloten… Er werd gedronken, gegeten, genoten en vooral heel veel gelachen. Het werd een heerlijke avond. Een avond om nooit meer te vergeten.

Bedankt

Uiteraard willen wij alle aanwezigen bedanken voor de aanwezigheid en bijzondere cadeaus. Zonder jullie hadden we er niet zo’n mooi en bijzonder samenzijn van kunnen maken. Bedankt voor alles!

Mee vieren?

Onze rozenceremonie is niet zomaar een feestje en daarom vieren we het graag met onze bezoekers. BDSMstore heeft niet alleen goodybags beschikbaar gesteld voor de aanwezige Dames, maar ook voor jullie een interessante kortingscode aangemaakt. Met de code BDSM15 krijg je maar liefst 15% korting in hun shop! Hij is geldig tot en met 31 december 2018. Dat is nog eens een leuke traktatie!

Meer informatie

Tekst van onze rozenceremonie
Een rozenceremonie – Wat is het?
BDSM termen & uitleg
Speluitleg BDSM
Meer informatie over de rozenceremonie

Bronvermelding

Tekst: Mrs Moriah
© afbeelding: 123rf.com

BDSMforyou lijn

Een reactie

Geef een reactie