BDSM workshop, voor iedereen die meer wil weten

Ook op zoek naar jouw weg binnen de wereld van BDSM? Misschien als onderdanige, wellicht als potentiële Meesteres of Meester, maar heb je nog wat last van schroom of weet je nog niet écht of het iets voor je/jullie zal zijn? Een BDSM workshop kan daarbij uitkomst bieden, jouw de tools geven er zelf mee aan de slag te gaan. Geïnspireerd, enthousiast en zonder schroom. Een BDSM workshop, gegeven door een ervaren Meesteres, die weet waar jij tegenaan loopt, omdat ze ooit tegen dezelfde hindernissen is aangelopen.

BDSM workshop, voor iedereen die meer wil weten

Acceptatie van jezelf

Mijn zoektocht binnen de wereld van BDSM eindigde na vele gesprekken met slaven en dominanten, vallen en opstaan, in de erkenning en herkenning van mijzelf als totaal. De acceptatie van zowel mijn warme en inlevende kant als mijn dominante en sadistische kant. De omarming van mijzelf als geheel, eindelijk in balans.
Hoe mooi zou het zijn, als jij hetzelfde zou gaan ervaren?

In de loop van tijd heb ik geleerd, dat ik niet alleen ben in mijn zoektocht binnen de wereld van BDSM. Velen zijn zoekende naar zichzelf of hebben moeite met zichzelf als ‘compleet’ te accepteren. Met mijn BDSM workshops pak ik je bij de hand en laat ik je zien hoe bevrijdend, mooi en intens BDSM kan zijn.

Een groot deel van mijn leven ben ik op zoek geweest naar een bepaald gemis en altijd zocht ik dit bij een ander. Inmiddels weet ik dat ik eigenlijk op zoek was naar mijzelf…

Hoe is de BDSM workshop tot stand gekomen?

Ooit was er een moment dat ik een etiket kon plakken op mijn verlangen en had het gemis in mijn vanilla relaties een naam gekregen. De naam: BDSM. En met deze naam kon ik eindelijk mijn aangeboren gevoel voor dominantie en sadisme accepteren en waarderen. Ik was niet alleen…

BDSM, eindelijk had mijn gemis een naam waarop ik kon zoeken, in de hoop op antwoorden. Maar ik vond ze niet. Niet echt, althans.

Ik hoopte iets te vinden als het antwoord op de vraag ‘Hoe word ik een goede Meesteres,’ maar ook Google kon mij, ondanks miljarden pixels aan informatie, dit antwoord niet geven. Of een BDSM workshop waar ik op een veilige manier alles kon leren, kennis kon opdoen over de verschillende speeltjes. Maar ook dat vond ik niet.
Het antwoord heb ik uiteindelijk gevonden in de tientallen, misschien wel honderden gesprekken met slaven, slavinnen en dominanten, de ervaring met BDSM speeltjes heb ik uiteindelijk opgedaan in een SM-club en door veel te oefenen, te leren, te vragen, te vallen en weer op te staan.

Wonderlijke wereld van BDSM

Met deze BDSM workshop wil ik jou helpen. Dominant, switch of onderdanig, ik neem je mee in de wonderlijke wereld van BDSM. In deze workshop leer je schroom te verliezen en op te gaan in de beleving en daarnaast maak je kennis met verschillende materialen die je D/s relatie nog mooier, intenser en spannender kan maken.

Er zijn verschillende mogelijkheden, informeer hier vrijblijvend naar. Deze BDSM workshop is er voor jou of jullie. Mensen die op een veilige en discrete wijze de wereld van BDSM willen verkennen. Na afloop van de workshop krijg je/krijgen jullie een praktische handleiding mee (“Hoe word ik Meesteres” t.w.v. 69,95 euro) zodat thuis alles nog eens rustig kan worden nagelezen.

Deze BDSM workshop is volledig geschikt voor koppels, beginnende dominanten, dominanten die hun technieken willen uitbreiden (of perfectioneren) en single subs (slaven/slavinnen) die op een laagdrempelige manier kunnen onderzoeken of een bepaald spel wel bij hen past. Met elkaar bepalen we de inhoud, zodat de workshop precies is afgestemd op jou/jullie wensen en je/jullie na afloop de tools hebt/hebben om er thuis mee verder te gaan.

Meesteres Moriah

Meer informatie

Q&A BDSM workshop op maat
Prachtige, intense en liefdevolle BDSM
BDSM workshops voor koppels
BDSM workshops voor single dominant
Wie ben ik?
BDSM workshops voor de single sub

Bronvermelding

Tekst: Meesteres Moriah
Afbeelding: 123rf.com

BDSMforyou lijn