Hoe benader je op juiste wijze een Meesteres?

Regelmatig (lees: dagelijks) ontvang ik berichtjes van subjes en slaven die contact zoeken. Ze zijn op zoek naar een Meesteres, willen misschien wat meer weten over de mogelijkheden of hebben een brandende vraag. Het valt me echter op dat zo’n eerste kennismaking bij veel subjes enige verbetering kan gebruiken. Want een bericht dat begint met “Hey…” of “Schatje” nodigt mij niet uit om serieus antwoord te geven. Als je serieus aandacht van een Meesteres wilt, dan benader je haar met respect. Zij is niet je nichtje of de buurvrouw. Om jullie een beetje op weg te helpen, daarom deze blog: Hoe benader je een Meesteres.

Hoe benader je een Meesteres?

Hoe benader je een Meesteres

De eerste indruk

Je aanhef geeft een eerste indruk en nodigt wel of niet uit om door te lezen. Als die niet goed is (hey, hai, hoi, hé, et cetera) dan maakt het eigenlijk niet uit wat je verder te vertellen hebt, de kans is groot dat je berichtje direct in de digitale prullenbak terecht komt. Als jij serieus een reactie wilt krijgen, dan begin je het bericht op correcte, respectvolle wijze.

Bijvoorbeeld:

Geachte Meesteres/Domina/Godess,/Mevrouw/Lady/Prinses
Beste Meesteres/Domina/Godess,/Mevrouw/Lady/Prinses
Goedemorgen/-middag/-avond/-dag Meesteres/Domina/Godess,/Mevrouw/Lady/Prinses

De absolute don’ts

Vermijd onnodig gedweep

Waar ik me persoonlijk enorm aan irriteer zijn berichten waarin zo’n beetje iedere zin wordt afgesloten met “Meesteres…”. Dus bijvoorbeeld:

Goedemorgen Meesteres Moriah,

Heeft U goed geslapen, Meesteres Moriah? Wat zijn Uw plannen voor vandaag, Meesteres Moriah? Heeft U gisteren een fijne dag gehad, Meesteres Moriah?

Van dit soort berichten krijg ik ontzettende jeuk. En als ik er jeuk van krijg, krijgen heel veel Meesteressen er jeuk van. Dit soort berichten geven mij sterk het gevoel dat de schrijver zich vooral al zit op te geilen tijdens het schrijven van het bericht en bij iedere “Meesteres” een tinteling in zijn pik voelt. Prima als je dat zo ervaart, maar val mij (en vele anderen) daar niet mee lastig. Laat dus al die overtollige dweperij vooral achterwege. Dit soort berichten verdwijnen bij mij direct in de digitale prullenbak.

Jij bent niet de hoofdpersoon

Jij benadert een Meesteres omdat je klaarblijkelijk iets van haar wilt. Je bent dus niet de hoofdpersoon, want dat is zij. Dit betekent dat geen enkele zin begint met “Ik’. En vooral niet met de woorden: “Ik wil…” Jij hebt namelijk niks te willen. Je benadert niet de groenteboer waar je misschien een komkommer en een winterpeen bij wilt kopen, ook niet de slager voor een leverworst, je benadert een Meesteres waar je heel graag aandacht van zou willen krijgen. Maar of zij dat geeft, is aan haar. Jij hebt dus niks te willen. Als je dat niet snapt, benader haar dan niet, want dan heb je niks bij haar te zoeken en nog heel wat lessen te leren.

Taalfouten & typefouten

Niet iedereen heeft een taalknobbel, en dat hoeft ook niet. Maar het is wel prettig als je zoveel mogelijk taal- en typefouten probeert te voorkomen. Een berichtje dat ritselt van de taalfouten doet enorm slordig en dus respectloos aan. Aan alle kanten laat het zien dat je niet de moeite hebt genomen om er serieus iets van te maken. En als jij dit al niet doet, hoe kun je het dan van de ander verwachten?

Natuurlijk kan een typefout altijd, en ja, daar kun je 10x overheen lezen, maar die wordt je echt wel vergeven. Het moeten er echter geen tientallen zijn (en ja, dat komt voor). Ik, als Meesteres, voel me dan niet serieus genomen. Neem dus even de moeite om je berichtje een paar keer door te lezen, laat desnoods ChatCPT er even naar kijken om de fouten eruit te vissen, voordat je het bericht verstuurd. Kleine moeite, groot resultaat.

De ander is je NIETS verschuldigd!

Regelmatig ontvang ik berichtjes waarbij de ander vindt dat hij op van alles ‘recht’ heeft. Of beter gezegd “denkt te hebben“. Zij vinden zichzelf “Gods’ present, made in Heaven” en de Meesteres mag wel in haar handen wrijven dat zij dit “prachtige cadeau” krijgt aangeboden. Ze mag alles met je doen! Jij schenkt haar jouw lichaam! Hoe zou ze dit kunnen weigeren!

Nou geloof me, dat kan ze met gemak. Er zullen maar heel weinig Meesteressen zijn die van jouw aanbod een natte poes krijgen. En los daarvan, jij bent niet de enige. Zij wordt overstelpt met dit soort “offers she can’t refuse“, want je denkt toch niet echt, dat jij de enige bent? Als zij op ieder soortgelijk bericht zou reageren, zouden er rijen druipende subjes voor haar deur staan te trappelen.

Ze heeft dus alle mogelijkheid om kieskeurig te zijn en dat is nog terecht ook. Want hoezo denk jij, dat jij “recht” hebt op haar aandacht, haar materialen, haar ruimte, haar ervaring en haar tijd? Wat heb jij voor haar gedaan om dit te verdienen? Het is potverdorie je eerste berichtje aan haar! Wat denk je nou werkelijk? Zij is je NIETS verschuldigd. Dus als jij graag haar aandacht wilt hebben, dan ben je nederig en blij met iedere druppel. En als jij het goed doet en in haar investeert, dan wordt die druppel vanzelf een plasje en misschien uiteindelijk een zee van aandacht. Omdat je investeert in elkaar! Het kan nooit éénrichtingverkeer zijn.

Verdiep je in die ander!

Vaak ontvang ik een bericht waarbij ik direct het idee heb, dat het een gevalletje “knippen, plakken, sturen” is. Zo’n berichtje dat naar minstens 10 (waarschijnlijk erg optimistisch gesteld) Meesteressen is (of kan worden) gestuurd, zonder één persoonlijk woord. Uit niets kan ik dan ontdekken waarom er specifiek voor mij is gekozen. Met hagel schieten dat doe je maar op konijnen, maar niet op Meesteressen. Een Meesteres wil direct uit het eerste bericht kunnen opmaken dat jij je in haar hebt verdiept, dat je haar foto’s hebt bekeken en haar woorden hebt gelezen. En dit laat je blijken in je bericht. Dat lijkt me toch wel het minste wat je vooraf voor haar kunt doen.

Een Meesteres is méér dan Meesteres

Veel subjes benaderen een Meesteres, omdat ze Meesteres is. Op zich is dat niet zo onlogisch maar dat hoeft er echt niet duimdik bovenop te liggen. Kleed het eens een beetje aan, door in eerste instantie oprechte aandacht te hebben voor haar als mens en niet de Meesteres op de eerste plaats te zetten. Zij is namelijk ook vrouw en mens en het getuigt van veel meer oprechtheid als je haar in totaal ziet. In plaats van een klein gedeelte.

Hoe benader je een Meesteres dan wel?

Okay, hier dan de tips hoe je met je bericht wél de meest kans kunt maken op een (enthousiaste) reactie van een Meesteres:

 1. Verdiep je vooraf in de Meesteres (bekijk haar foto’s en lees haar teksten)
 2. Zorg voor de juiste aanhef
 3. Wees beleefd en respectvol
 4. Maak je bericht persoonlijk voor haar, verwerk waarom je specifiek háár benadert
 5. Vermijd taal- en typefouten (lees je bericht dus meerdere keren door voor je het cyberspace in stuurt!)
 6. Wees nederig en eis geen dingen op
 7. Wees realistisch “U mag alles met mij doen, is NIET realistisch”
 8. Gebruik wat humor en zelfspot in je berichtje
 9. Vertel wat over jezelf, zodat ze een beeld krijgt wie er achter de pixels zit
 10. Stuur eventueel een foto van jezelf mee, jij weet immers ook hoe zij eruit ziet
 11. Vertaal je positieve eigenschappen in voordelen voor de Meesteres
 12. Cijfer je eigen verlangens weg, vermijd wensenlijstjes
 13. Laat weten wat je haar te bieden hebt
 14. Benader haar in eerste instantie als vrouw, als mens (met oprechte aandacht voor haar volledige doen en laten)
 15. Misschien is het handig vooraf er even “een sjor” aan te geven, zodat je het bericht met je volle verstand kunt schrijven (in plaats van “de pik” laten spreken)
Meesteres Moriah

Meer informatie

Een afspraak bij een Meesteres, hoe bereid je je voor?
Waarom is een bezoek aan een Meesteres zo duur?
Aandacht is fijn, maar niet altijd vanzelfsprekend
Hoe gebruik je een anaal douche om te spoelen?

Bronvermelding

Tekst: Meesteres Moriah
Fotografie: BDSMforyou.nl

BDSMforyou lijn