Aandacht is fijn, maar niet altijd vanzelfsprekend

Aandacht, we hebben het allemaal nodig, dat begint al bij het baby zijn. Maar ook op latere leeftijd heeft een levend wezen ook aandacht nodig. En hopelijk krijg je die aandacht dan ergens. Wat anders is het, als je aandacht wilt krijgen voor iets wat je zelf geheim wilt houden of waarvan je denkt dat anderen het niet goedkeuren of er wat van vinden. En dan heb ik eigenlijk over je geaardheid, in deze je BDSM voorkeur. Deze kun je vaak niet met iemand delen, en je wilt niet alleen je fantasieën waarmaken, maar het liefst zou je je geaardheid willen uiten. Of je nu een slaaf, sub, slavin of sissy bent. Of wat voor voorkeuren er ook nog meer moge zijn. Nu zijn er munches maar je wilt wellicht ook graag eens in contact komen met een Meesteres.

Aandacht is fijn, maar niet altijd vanzelfsprekend

Eenrichtingsverkeer

Nu kan ik me voorstellen dat je als newbee of als iemand met BDSM ervaring, alle aandacht naar je zelf toe wilt trekken, want jij hebt een behoefte, een geaardheid. En je wilt daar wat mee. Maar zoals met alles, er zal een balans moeten zijn. Ik hoor regelmatig van mijn Meesteres Moriah dat sommige subjes/slaven heel wat online tijd in beslag nemen en dan is het tot ziens en bedankt. Dat klinkt in mijn oren als eenrichtingsverkeer. Heb je je al in haar verdiept, weet je waar zij blij van wordt? Of wil je alleen maar een stijve krijgen, dat kan. Maar volgens mij kun je dan beter even een porno site op zoeken. Daar kun je naar hartenlust zoeken naar geile filmpjes en rukken maar. Zelf heb ik ooit eens contact moeten onderhouden met een sissy. Nou na een half jaar was ik daar helemaal zat van. Omdat het puur eenrichtingsverkeer was, en de sissy te seksueel was, dus daar was ik klaar mee. En gelukkig was Meesteres Moriah het met mij eens.

Verdrietig

Even geleden schreef mijn Meesteres een artikel over dat lichtjes kunnen doven. Vandaar mijn relaas. Ze vertelde mij hoe het weekend was verlopen. En ik heb het met verbazing aangehoord. Alsof je naar een verjaardag gaat zonder cadeautje, maar wel met een cadeautje terug naar huis gaat. Dan denk ik van heb je wel haar sites gelezen. Heb je je wel in haar verdiept? Of lees je alleen maar wat je lezen wilt en vind je het voldoende dat ze met je “mag” spelen?

Ik vraag me dan af, hoe staan deze mensen in het leven? Want als je je had verdiept in haar dan weet je ook dat zij als ProDomme werkt, dan ken je haar tarieven. En dat wil niet zeggen dat je dan hetzelfde zou moeten geven, maar een bloemetje, een geurtje, een cadeaubon of koop 1 van haar boeken, waar ook prachtige foto’s instaan.  En als je dan toch op haar sites kijkt, dan zie je heel wat verslagen staan van sessies. Je kunt haar spontaan een verslag sturen, dat plaatst ze altijd mee veel plezier. Niet omdat ze het aan je moet vragen. Biedt het direct aan, verras haar. Een fantasie verhaal schrijven omdat je haar tijd online opslokt. Geen tijd, druk is geen excuus. Zij neemt ook alle tijd. Zij bereidt zich voor, ze zorgt dat ze jouw kinks/grenzen opzoekt.

Goede subs/slaven/slavinnen

Overigens ben ik blij dat zij ook goede subs/slaven/slavinnen heeft die bij haar langskomen. En gelukkig is die groep groter dan de personen die alleen aandacht voor hun eigen behoefte hebben. Want hoe fijn is het om gewaardeerd te worden voor de dingen die je doet voor een ander. Verplaatsen in de ander is een groot goed. Als we niet meer in staat zijn om elkaar aandacht te geven op welke manier dan ook, en te waarderen wat een ander voor je doet, dan wordt het straks helemaal zo’n individualistische wereld, waar je straks helemaal klem komt te zitten. Figuurlijk dan. Koester de mensen die tijd voor je maken. Maak er geen misbruik van.

slavin anne
Trotse slavin van Meesteres Moriah

Meer informatie

Blogs van slavin anne
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn